Alin Oprea a dezvăluit detaliile nunții sale, pe care o vrea a fi una de basm. Asta pentru că, spune el, Medana merită tot ce e mai bun și mai frumos pe lume.

Alin Oprea are emoții mari înainte de nunta lui cu frumoasa Medana, femeia care i-a readus zâmbetul pe buze și bucuria de a trăi și iubi. Cei doi vor păși la altar în luna septembrie și își vor jura credință veșnică în fața lui Dumnezeu.

Nuntă cu 500 de invitați, dintre care 100 sunt artiști

Pregătirile pentru nunta anului, cum se anunță a fi evenimentul, au început cu mai bine de două luni în urmă. Aproximativ 500 de persoane le vor fi alături celor doi viitori miri, 100 dintre invitați fiind artiști, colegi de scenă ai solistului de la Talisman, dar și oameni de televiziune.

Petrecerea va avea loc într-unul dintre cele mai exclusiviste localuri de la periferia Capitalei, acolo unde s-a căsătorit și Cristi Borcea cu Alina Vidican.

Nuntă și cununie religioasă în aceeași zi. Meniu ”regal”

Alin și Medana au pus la punct aproape toate detaliile evenimentului.

„Nunta are loc în luna septembrie, în aceeași zi se va oficia și Taina Cununiei. Îmi doresc enorm ca nunta noastră să fie una de basm.

Cel mai important lucru pentru mine este să-i ofer soției mele Medana, sentimentul că tot ce fac este dedicat iubirii și bunătății sufletului ei, recunoștinței pentru că a fost alături de mine în cele mai grele momente și că m-a ridicat de la pământ, învătându-mă să zbor din nou.

Am ales o locație exclusivită din București, Ambasad’Or Events, pentru că mi se pare cel mai frumos și potrivit loc pentru nunta noastră, atât datorită interiorului elegant, în stil clasic, regal, cât și pentru cadrul natural spectaculos. Meniul va fi unul de excepție, alegând cea mai sofisticată variantă: Royal Menu.

Vom avea peste 500 de invitați din toată țara și chiar din străinătate, așa că am optat pentru Grand Ballroom”, a declarat Alin Oprea pentru Click!.

vor-avea-meniu-regal-la-nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Cine sunt nașii

Nunta va fi una fastuoasă, căci mirii au ales opt perechi de nași, nume sonore din showbiz și nu numai: Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Iuliana și Ninel Alexandru, Doina și Pavel Hălmăjan și Mihaela și Daniel Moldovan.

„Avem opt perechi de nași, cifra simbolică a infinitului, oameni de suflet care au fost alături de noi în cele mai grele momente din viață și pe care-i dorim aproape și în cele mai înălțătoare dintre acestea. Acești nași provin din diferite medii, afaceri, showbiz, turism, horeca, și îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră.

Vom avea invitați peste 100 de colegi de scenă, dar și oameni de televiziune. Așa că cel mai mare festival de muzică din România va părea mic în comparație cu recitalurile ce vor avea loc la nunta noastră. Iar asta pentru că suntem cu adevărat uniți și prieteni în viața privată, nu doar colaboratori”, a mai dezvăluit Alin Oprea.

Alin Oprea și Medana formează un cuplu din 2019. Cei doi s-au logodit după 3 ani de relație, iar pe 10 decembrie 2022 s-au căsătorit civil. Cununia secretă a avut loc chiar de ziua Medanei.

Zilele trecute, fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit, iar marele absent de la eveniment a fost chiar artistul, cel mai probabil pentru că nu a fost invitat.

Vezi și Medana și Alin Oprea, 4 ani de relație! Își mai fac declarațiile de la începutul iubirii lor?

Citește și:

Dramele marilor soliste născute în aceeași zi. Mirabela Dauer, Angela Similea și Margareta Pâslaru au suferit după divorțuri, decese, boli grave și datorii

Cum se simte Minerva după operația dificilă pe care a suferit-o. Imagini cu celebra astroloagă, la recuperare