Artistul a dat din casă și a povestit cum e viața lui lângă Medana și cât de mult îl răsfață zilnic, mărutirisind că încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună.

” Medana îmi face cafeaua, în fiecare dimineață, dar, din când în când, o surprind și eu cu micul dejun și cu o cafeluță la pat. Cum a fost, de exemplu, de 8 Martie. Încercăm să facem totul împreună. Este dorința și bucuria noastră de a fi cât mai mult timp împreună. Medana este o gospodină desăvârșită, iar la partea gastronomică nu o întrece nimeni. Face o mâncare atât de gustoasă că îți vine să o mănânci cu ochii. Iar în această zonă, eu sunt afon total”, a declarat artistul într-un interviu pentru Playtech.

Mai mult, solistul trupei Talisman a mărturisit cum l-a cucerit bruneta, precizând că s-a îndrăgostit de frumusețea naturală a femeii.

“Calitățile Medanei sunt multiple. Faptul că am văzut-o mereu fără machiaj m-a atras foarte mult. Am simțit o femeie sinceră și autentică, care-și asumă imaginea ei reală, fără operații estetice și machiaje. M-a dat și pe mine Dumnezeu pe mâini bune. Poate că am meritat după atâta muncă și sacrificii”, a mai spus Alin pentru playtech.ro.

După divorțul lui Alin de Larisa, artistul și Medana se gândesc deja la nuntă. Bruneta a pus pe rețelele de socializare o imagine cu un inel de logodnă, semn că acesta a cerut-o deja de soție.