Medana, femeia cu care solistul are o relaţie după mult mediatizatul divorţ, i-a transmis un mesaj special, care vorbeşte, într-un fel, despre relaţia lor.

“La mulţi ani, Alin Oprea! Un moment unic şi atât de emoţionant! Mă bucur enorm că destinul a făcut în aşa fel încât acest moment special al vieţii tale, cel în care împlineşti 50 de ani, să îl petrecem împreună.

Ai ajuns la vârsta cea mai importantă din viaţa unui om. Vârsta la care ai devenit mai înţelept şi mai puternic, vârsta la care poţi iubi necondiţionat, vârsta la care ai devenit un alt OM. Un om frumos, extrem de valoros, binecuvântat, cu un talent incomensurabil, dar care şi-a păstrat sufletul de copil.

Sunt atât de mândră de tine! Sunt fericită că am un astfel de partener cu care pot păşi prin tumultul vieţii fără teamă, cu entuziasm şi cu zâmbetul pe buze.

Îţi doresc tot ceea ce sufletul tău are nevoie. Binecuvântări divine să se reverse mereu asupra ta. Cu aleasă preţuire, devotament, admiraţie şi multă dragoste, îţi doresc un sincer şi călduros la mulţi ani, din toată inima!”

artistul-sarbatorit-de-iubita-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Răspunsul artistului nu s-a lăsat prea mult aşteptat.

“Viaţa mea abia acum începe cu adevărat! Am avut nevoie de 50 de ani să pot înţelege ce înseamnă fericirea, iubirea şi o viaţă trăită în armonie şi echilibru alături de un om care m-a făcut să renasc, să mă redescopăr şi să îmi cunosc adevarata valoare. Mulţumesc!”, a scris artistul, recunoscător iubitei sale.

Alin Oprea a fost sărbătorit în weekend cu mare fast, prietenii și apropiații cântându-i ”La mulți ani” într-un cadru festiv.

Vezi și Renegat de propriii copii, cum se înțelege Alin Oprea cu fiul și fiica iubitei sale, Medana

Citește și:

Ce semnifică steagul în alb și negru, care apare de fiecare dată în podcastul lui Mihai Morar

Ce a dezvăluit Mihai Morar la trei ani de la moartea lui Andrei Gheorghe: „Nu am povestit niciodată”