Alin Chirilă (35 de ani), fost campion MMA, se poate întoarce în România, la frumoasa lui soție și la copii. Războinicul a fost eliminat de la Survivor după ce a întrunit mai puține voturi din partea publicului, în comparație cu Carmen Grebenișan, alături de care a fost nominalizat. Decizia a fost pe placul colegilor din trib, care abia așteptau să audă rezultatul voturilor și să să afle dacă strategiile de nominalizare au funcționat.

alin-parasire-competitieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra în competiție, Alin Chirilă a declarat: ”Să vă spun sincer, am simțit-o. Am avut un sentiment care a prezis acest moment. Înainte de Jocul de Imunitate câștigat de Robert, am visat această schemă. Aceste trei luni și jumătate s-au dovedit foarte intense și foarte reale. Sunt împăcat cu gândul, cu toate că aș fi vrut să merg în continuare. Vreau să spun colegilor mei că viața continuă și după Survivor și dacă au fost caractere înainte, să fie și aici ca să fie și după”.

Câți bani a luat Alin Chirilă la Survivor

Însă Alin nu s-a chinuit degeaba timp de 15 săptămâni, în cel mai dur reality-show. Concurenții sunt plătiți pentru fiecare săptămână petrecută în competiție, așa că fostul luptător a strâns 22.500 de euro, potrivit Playsport.ro. El ar fi avut un onorariu de 1500 de euro pe săptămână.

Alin Chirilă pleacă de la Survivor într-o perioadă în care scandalurile sunt la ordinea zilei. Chiar el a avut o dispută aprinsă cu Robert Moscalu, dar și cu Andreea Moromete. Concurenții încep să nu mai aibă încredere unul în celălalt, mai ales că lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro se duce acum în 9 oameni.

La începutul lunii ianuarie, 24 de concurenți au luat startul în competiția Survivor. Pe parcurs li s-au mai alăturat încă șase, în timp ce alții s-au întors, pe rând, spre casă. Acum au mai rămas doar nouă care continuă să lupte pentru titlul de Survivor 2023! La final, unul singur va ridica trofeul deasupra capului și va pleca acasă cu marele premiu.

Citește și: Kamara, eliminat de la Survivor. Mesajul fiului său îți rupe inima. Câți bani a reușit să strângă pentru Leon

Citește și: Câți bani a luat Crina Abrudan la Survivor, în cele 4 săptămâni. Suma nu e mică deloc