Monica Bârlădeanu, în vârstă de 44 de ani, este, în continuare, una dintre cele mai râvnite femei din România. Actrița are o frumusețe ieșită din comun, iar pielea perfectă pare atent întreținută și îi șterge ani buni din vârstă.

Alimentul la care Monica Bârlădeanu a renunțat definitiv și cum arată meniul ei zilnic

Vedeta are mare grijă de felul în care arată, pentru că, pe lângă talent, și din asta trăiește. E foarte atentă la alimentație, așa că a eliminat definitiv dulciurile din meniul său.

„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci”, a mărturisit ea în cadrul unei emisiuni TV, detaliind și cum arată meniul ei.

”Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei.

La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi.

În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când’, a mai spus actrița.

Ce dietă ține Monica Bârlădeanu

„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă ar trebui să consulte un nutriţionist. Da, aşa am ajuns la concluzia că dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte.

Recomand acest pas tuturor celor care nu reuşesc să ajungă la forma fizică pe care şi-o doresc. În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore.„, a mai spus Monica Bârlădeanu.

Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie, la 43 de ani: „E prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani”

arata-excelent-la-44-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Cum scapă Monica Bărlădeanu de coșuri și vânătăi peste noapte

Într-un interviu recent, Monica Bârlădeanu a dezvăluit cum scapă de coșuri și vânătăi chiar de pe o zi pe alta. Vedeta a recunoscut că a învățat acest truc minune din America.

„Actorii, cel puțin, știu drumul scurt spre vindecare în legătură cu orice. De exemplu, un episod acneic, dacă e absolut punctual, îl rezolvi foarte bine. Un bețișor de urechi pe care îl înmoi într-o mască de sulf. Pui un prim strat, lași să se usuce, adaugi un al doilea strat peste stratul uscat deja. A doua zi dimineața a dat înapoi. Ești foarte bine.

Am învățat astfel de trucuri din America. Mi-am dat seama că într-adevăr actorul trebuie să știe foarte multe remedii rapide. (…)

Te-ai lovit? Ai o scenă? Ai fost bruscată? Te-a lovit de ceva, dar tu a doua zi filmezi într-o rochie decoltată sau care expune brațul lovit? Vreau să spun că și acolo am învățat!

Iei un unguent de arnică, se găsește peste tot. Nu costă nici mult. Aplici primul strat gros. Îl lași să acționeze. Aplici încă un strat peste stratul respectiv, apoi ștergi. Aplici din nou și crede-mă că până a doua zi nu mai ai nicio vânătaie. Verificată treaba și încercată, pentru că a fost nevoie”, a mai spus Monica Bârlădeanu.

Vezi și Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au o relație. Actrița confirmă: „Partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit”

Citește și:

Cum a ajuns Florin Zamfirescu să doarmă în cimitirul Bellu: „N-aveam unde să dorm”

Oana Sîrbu mai are gânduri de măritiș? Actrița a divorțat acum 30 de ani: ”Noțiunea de cuplu piere încet-încet sau brutal”