Poate renunța la orice, fătă păreri de rău, dar are și ea o limită. O limită, de altfel, sănătoasă. Iar aceasta constă în brânză, dar nu oricare.

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate! Dar nu aș vrea să renunț la brânză – un caș bun ține loc și de pâine și e, pentru mine, în capul listei preferințelor”, a mărturisit vedeta pentru spectacola.ro.

E drept, și renunțarea la dulciuri a ajutat-o și așa a scăpat de 7 kilograme.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme.

Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a continuat ea.

vedeta-a-topit-7-kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Vedeta a dat jos 7 kilograme

Andreea Marin a declarat că a urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriționist, așa reușind să elimine șapte kilograme.

„La mine, mintea e defectă. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (…)

Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăsta. Şi continui, nu mă las”, a spus vedeta.

Vezi și Andreea Marin, în colanți, la sală, sută la sută naturală: „Iertare că nu m-am machiat înainte”

Citește și:

Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință: „Vreau ca la sfârșit, din cutie, fiul meu să… ”

Olivia Steer, flexibilă ca o gimnastă la 46 de ani. Uite ce șpagat perfect face soția lui Andi Moisescu!