Actrița de la Hollywood și-a etalat formele naturale, încălțată doar într-o pereche de cizme din piele artificială. În rest e nud, așa cum nici în tinerețe nu a îndrăznit să apară.

Este un gest neobișnuit pentru actriță, deoarece nu a mai apărut goală până acum, nici măcar pentru un rol. „Niciodată nu mă dezbrac la TV, în filme, nicăieri, dar am făcut-o pentru PETA – atât de mult contează această cauză pentru mine”, a declarat ea într-un interviu, conform DailyMail.

Alicia, care are o avere de 20 de milioane dolari, a recunoscut anterior că este vegană.

Alicia este vegană de la 21 de ani

Alicia Silverstone a explicat și cum a dezvoltat o pasiune atât de puternică pentru această cauză. Ea se implică des în activismul pentru drepturile animalelor. Vedeta – care a publicat două cărți de bucate, „The Kind Diet” și „The Kind Mama” – a declarat: „Am vizionat documentarul Martorul, m-am uitat la câinele meu Sampson și m-am gândit: Dacă nu sunt dispusă să te mănânc, cum pot continua să mănânc alte creaturi care au aceeași dorință de a trăi, sunt la fel de amuzante, și au aceeași reacție la durere precum câinii mei?”

Ea a mai adăugat: „Am devenit vegană pentru animale, dar transformarea sănătății, pe care am trăit-o și pe care o experimentez în continuare, a fost extraordinară. Acest lucru mi-a revoluționat lumea la 21 de ani și mi-a modelat enorm viața și cariera”.

Panoul cu fotografia nud, este expus în New York

Imaginea cu ea dezbăcată pentru o cauză nobilă a fost distribuită pe un panou în Times Square, din New York City. Panoul de 9 metri a fost ridicat zilele trecute și este situat la intersecția dintre 40th Street și Eighth Avenue din New York.

Pe el poate fi citit următorul mesaj: „Nu fi laș. Poartă produse vegane”.

Alicia și-a făcut debutul în film în 1993, cu „The Crush”, dar este poate și mai cunoscută din videoclipurile trupei Aerosmith. În 1995, a jucat-o pe Cher Horowitz în filmul de comedie pentru adolescenți „Clueless”. În 1997, a jucat rolul lui Batgirl în filmul cu supereroi cu buget mare „Batman & Robin”.

Silverstone a fost nominalizată la Globul de Aur în 2003 pentru cea mai bună actriță într-un serial TV muzical sau comedie, pentru rolul din mini-seria „Miss match”. Ea a continuat să joace în film, televiziune și pe scenă.

Vezi și Andreea Raicu a pozat nud, la 43 de ani. Replica lui Cabral face toți banii!

Citelte și:

Paula Seling a adoptat o fetiță. A păstrat secretul timp de 6 ani, iar acum o prezintă în toată splendoarea

Carmen Brumă, truc pentru a scoate grăsimea din sarmale: „Toată o să rămână în cratiță”