Actrița a mărturisit pentru „The New York Times” că deși fiul ei, Bear, a împlinit vârsta de 9 ani, ea face în contiuare baie alături e copilul ei.

”Eu și fiul meu facem baie împreună și, când nu este el cu mine, fac o baie caldă, care este atât reconfortantă cât și hidratantă”, a declarat Alicia pentru sursa menționată.

Mulți oameni și-au arătat nemulțumirea față de comportamentul actriței, considerat nepotrivit față de fiul ei, care deja are nouă ani și e destul de ciudat să-și vadă mama goală în cadă cu el.

Însă, asta nu e tot. Alicia a mai dezvăluit că și-a mâncat și propria placentă după ce a născut. Metodele de parenting ale actriței au iscat de-a lungul timpului mai multe controverse. În urmă cu 8 ani, aceasta și-a șocat fanii când a dezvăluit că atunci când își hrănește fiul, care avea pe vremea aceea doar un an, ea îi mesteca bine hrana în propria gură înainte de a i-o da celui mic

De asemenea, Silverstone nu pare deloc deranjată că oamenii nu sunt de acord cu modul în care își crește ea copilul. Aceasta a declarat  de multe ori că este împotriva imunizării prin vaccin și în ciuda sfaturilor date de nutriționiști, ea și-a trecut fiul  pe o dietă vegană. Ea și-a motivat deiciza prin faptul că fiul ei are mai multă energie decât alți copii.

 

”Oamenii spun o mulțime de lucruri despre mine, inclusiv că sunt o ciudată, dar cred că mă mândresc cu asta pentru este dificil să fii o persoană care spune lucrurile pe nume și, de asemenea, e greu să fii acea persoană care spune exact lucrul pe care ceilalți nu vor să-l audă”, a mai declarat Alicia.

 

Actrița din The Clueless l-a născut pe  Bear în 2011 , iar tatăl lui este cântărețul Christopher Jarecki (43 de ani), de care actrița a divorțat între timp. Alicia și Christopher sunt implicați amândoi în creșterea copilului.

Citește și: