Alice Peneacă şi Bobby Păunescu s-au căsătorit la 20 iulie 2015, dar au divorțat oficial pe 10 decembrie 2018. De atunci, fotomodelul nu a mai apărut în prim-plan, dar și-a văzut de cariera ei de model internațional. În schimb, regizorul și producătorul de film Bobby Păunescu a avut în preajma lui prezențe feminine la fel de deosebite, ultima cucerire fiind mezzosoprana Andreea Ilie, din Timișoara. S-au despărțit însă anul trecut, după câteva luni de relație presărată cu vacanțe romantice.

Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu, schimbare radicală

Alice Peneacă a publicat pe Instagram câteva vești despre activitatea ei, urmând să apară în emisiunea “Gătit la costum”, realizată de Ștefan Lungu, la Antena 3, și difuzată sâmbătă și duminică, de la 13.30. Fosta soție a lui Bobby Păunescu a trecut și printr-o schimbare de look, având părul mult mai scurt, drept și deschis la culoare. Îi stă foarte bine și a fost complimentată de urmăritorii virtuali.

Citește și: Alice Peneacă a confirmat că s-a despărțit de Bobby Păunescu. Primele declarații despre divorț

Citește și: Cum arată Alice Peneacă, soția lui Bobby Păunescu, nemachiată. Imaginea nud cu care aceasta și-a surprins fanii

Alice Penească și Bobby Păunescu au divorțat în 2018

În data de 10 decembrie 2018, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 au pronunțat oficial divorțul dintre Alice Peneacă și Bobby Păunescu. Cei doi au fost căsătoriți 3 ani, iar fotomodelul a vorbit despre motivele separării, într-un interviu pentru PRO TV.

bobby-paunescu-alice-peneaca-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie 2018 a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune!

Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine”, a povestit Alice Peneacă.

În ceea ce privește motivele care au dus la separare, fotomodelul a invocat nepotrivirea de caracter: „Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă! Având în vedere că suntem separați de foarte mult timp, consider că sunt foarte bine acum și mă simt bine! Sunt fericită și îmi doresc să întâlnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meu”, a adăugat Alice Peneacă, fotomodel și actriță.

Citește și: Bobby Păunescu a înlocuit-o deja pe Alice Peneaca cu un fotomodel celebru. Cum arată noua cucerire!