La finalul lunii iunie anunța, într-un interviu, că mai are cinci săptămâni până când își va ține fetița în brațe. Și iată că acel moment a sosit. Alice Peneacă (31 de ani) a născut și a făcut anunțul luni, 24 iulie, publicând o poză alb-negru cu bebelușul, pe Instagram. În imagine, fetița apare cu spatele și stă pe pieptul mamei sale. Aceeași poză se regăsește și pe pagina de Instagram a tatălui, antreprenorul Dragoș Caliminte. Fotografii: INSTAGRAM

alice-peneacaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cum s-au cunoscut Alice Peneacă și Dragoș Caliminte

Într-un interviu recent, acordat pentru TatiCool, blog-ul lui Dan Cruceru, Alice Peneacă și Dragoș Caliminte au vorbit pentru prima dată despre povestea lor de dragoste. Formează un cuplu superb și mulți internauți chiar spun că cei doi seamănă mult din punct de vedere fizic. „Ne-am văzut prima oară la un festival de muzică și la un alt festival de muzică, câteva luni mai târziu, ne-am și cunoscut personal. Și, de atunci, suntem împreună.

Ce m-a atras la el? Cu siguranță că aspectul fizic a avut un impact, dar cred că energia pe care o avea și felul în care s-au desfășurat lucrurile între noi. A fost totul natural și fără efort și asta cred că a contat foarte mult. iar el n-a încercat prea mult, adică a fost foarte cumpătat.

Destul de repede ne-am decis să devenim părinți, pe măsură ce ne-am dat seama că avem aceleași valori, ne dorim aceleași lucruri, pe măsură ce mi-am dat seama că e super responsabil și sincer, și cred că și el a simțit același lucru din partea mea, a venit natural decizia. A fost un timing perfect”, declara Alice.

Iar legat de venirea bebelușului, Dragoș a punctat: „Cred că există o teamă de necunoscut, de lucrurile care vor apărea și la care nu ne așteptam. În rest nu am vreo emoție, vreo teamă, suntem pregătiți amândoi să îmbrățișăm mărirea echipei”.

Cine este Dragoș Caliminte, iubitul lui Alice Peneacă

În vara anului trecut, Alice Peneacă, fotomodel cu numeroase campanii internaționale, s-a afișat oficial și cu tatăl copilului ei, bărbatul cu care și-a refăcut viața după divorțul de Bobby Păunescu. Iubitul lui Alice Peneacă este Dragoș Caliminte, un antreprenor machidon din Constanța, cu afaceri în domeniul digital, după cum apare pe profilul lui de LinkedIn. Cei doi s-au afișat cu poze absolut superbe din vacanțe, Dragoș fiind pasionat de motoare, muzică, mașini de teren și mașini de epocă.

Alice Peneacă a fost căsătorită cu Bobby Păunescu, iar divorțul s-a pronunțat oficial la data 10 decembrie 2018. Cei doi au fost căsătoriți 3 ani și au rămas în relații decente.

Citește și: Alice Peneacă are un nou iubit după divorțul de Bobby Păunescu. Cine e bărbatul „cool”, care o face fericită. Primele imagini de cuplu

Citește și: Alice Peneacă, transformare radicală. Cum arată acum fosta soție a lui Bobby Păunescu