În afara unei tentative de divorț din noiembrie 1983, când artistul a trecut prin cea mai neagră perioadă a sa din cauza dependenţei de alcool, niciun alt moment negativ nu a tulburat relaţia lor.

Mai mult, artistul susține că niciunul dintre ei nu ar putea trăi unul fără celălalt, motiv pentru care au și făcut un pact. Nici nu vor încerca. Dacă unul dintre ei va muri, ”vor pleca împreună”, a declarat recent muzicianul.

„Am făcut acest pact – nu există nicio posibilitate să supravieţuim unul fără celălalt”, a declarat Alice Cooper, adăugând: „Nu aş putea trăi fără ea”.

„Am fost căsătorit 43 de ani cu cea mai grozavă fată din lume. Nu ne-am înşelat niciodată”, a mai spus el.

În ciuda trecutului tumultuos – care a inclus şi consum de cocaină -, artistul spune că este într-o formă foarte bună, nu fumează, nu a mai consumat alcool de 37 de ani, joacă golf, se alimentează sănătos şi nu crede că va muri prea curând, având în vedere genele sale puternice. Mama sa are peste 90 de ani și este, potrivit artistului, ”indestructibilă”.

Alice Cooper și Sheryl Goddard sunt căsătoriți din 1976. Au împreună trei copii, cântăreaţa Calico, născută în 1981, care participă la concertele lui Cooper din 2000, Dash, născut în 1985, şi Sonora Rose, născută în 1993.

Vezi și Cea mai frumoasă poveste de iubire! Adriano Celentano și Claudia Mori sunt căsătoriți de 55 de ani. Care este secretul mariajului lor fericit

Citește și: