Bucurie fără margini în familia Drăghia! Vladimir și Alice au devenit părinți pentru a doua oară, iar anunțul oficial a fost făcut abia azi, 7 septembrie, deși copila a venit pe lume ieri. „Alegra Nova Drăghia – o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit”, a scris Vladimir Drăghia pe Instagram, în dreptul unor poze cu fetele lui.

Vladimir Drăghia, fericit, lângă fetele lui. Foto: Instagram

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a născut natural

Iată că și cea de-a doua fetiță are un nume deosebit, la fel ca și surioara ei mai mare, Zora. Mezina familiei va fi botezată Alegra Nova (n.r. allegra înseamnă veselie/ fericire în limba italiană). Micuța s-a născut marți, la ora 23.20, pe cale naturală, a primit nota 10 din partea medicilor, a avut o greutate de 3530 de grame și 53 de cm lungime, anunță Spynews.ro.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru sunt împreună de mai bine de șapte ani. Cei doi s-au căsătorit în data de 21 iulie 2018, iar primul lor copil a venit pe lume în 2017.

Citește și: Vladimir Drăghia și-a mutat fetița la altă grădiniță dintr-un principiu simplu. Tu ai proceda la fel?

Citește și: Vladimir Drăghia, declarație superbă de dragoste pentru soția lui! Actorul și Alice Cavaleru au împlinit 7 ani de relație