Alexia Eram este o tânără foarte frumoasă, iar cele mai recente imagini cu ea demonstrează că e foarte mândră de felul în care arată. Fiica Andreei Esca a făcut publice pe rețelele de socializare, imagini senzuale cu ea din vacanța din Dubai. Ea s-a fotografiat topless în fața ferestrei din camera de hotel și doar un cearceaf alb abia îi acoperea sânii.

Bruneta și artistul s-au cazat la celebrul hotel Palazzo Versace din Dubai, unde s-au răsfăţat cu şedinţe la SPA și cine fabuloase.

Unul dintre deserturile speciale cu care s-au răsfățat Alexia Eram și Mario Fresh este un tort imens cu fotografia lor.

alexia si mario in dubaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În ultima vreme au tot apărut zvonuri că Alexia și Mario nu ar mai forma un cuplu, mai ales după ce artistul s-a sărutat cu Mira în noul lui videoclip. Acum cei doi au pus capăt zvonurilor și le-au arătat tuturor că sunt mai îndrăgostiți și mai uniți ca oricând.

Cei doi formează un cuplu de cinci ani, iar Alexia Eram se poate lăuda la 21 de ani că are propria casă. Ea s-a mutat singură într-un apartmanet de lux din centrul Capitalei și a decorat-o așa cum a visat.

„Sunt foarte mândră că am reuşit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet şi e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă şi un mic ajutor de la părinţi, here I am! Sunt fericită şi recunoscătoare!”, spunea Alexia Eram într-un clip Storia.ro postat pe YouTube.