Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de patru ani, dar în ultima vreme au apărut zvonuri că cei doi s-au despărțit. Și asta, după ce fiica Andreei Esca a fost surprinsă în compania altui băiat, iar Mario s-a implicat într-un nou proiect TV, pentru care a fost nevoit să plece din București. Alexia a publicat acum imagini de la ziua iubitului, care contrazic zvonurile.

Artistul a împlinit astăzi vârsta de 22 de ani, pe care a săbătorit-o cu mare fast, lîn weekens, a un ballroom din București. Printre invitați s-au aflat, bineințeles, Alexia, familia artistului și prietenii lui.

Raluca, sora lui Mario, i-a filmat pe Alexia și fratele ei și a făcut imaginile publice. Ulterior, fiica Andreei Esca s-a pozat mpreună cu Raluca, dar și-a filmat și iubitul, în timp ce acesta se pregătea să taie tortul. Însă, ceea ce a atras atenția tuturor a fost mesajul ei pentru Mario. „La mulți ani, Golden Boy Mario”, a scris Alexia, urarea fiind urmată de o inimioară, ceea ce demonstrează că lucrurile între cei doi sunt la fel ca înainte. Mai mult, șatena pare să se înțeleagă foarte bine și cu familia acestuia, mai ales cu sora lui.

Zvonurile că s-ar fi despărțit au apărut recent, după ce Alexia Eram a mers într-o vacanță în Grecia. Nu a fost însoțită de Mario, ci a mers cu gașca de prieteni.

mario si alexaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Într-un interviu recent pentru „Teo Show”, Mario Fresh a vorbit despre relația cu Alexia Eram. „Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți”, a declarat Mario Fresh. Totodată, artistul a fost nevoit zilele astea să stea plecat din București, el filmând pentru o nouă emisiune de la Antena 1, unde este concurent.

Citește și:

Cum se înțelege iubita lui Victor Slav cu fetița acestuia: ”Are o atracție fenomenală pentru…”

Doliu în lumea filmului! Actrița Markie Post a murit. A fost diagnosticată cu cancer în urmă cu patru ani