Fiica vedetei Pro Tv apare în videoclip în locul mamei sale, prezentând știrile și a adoptat stilul musical al iubitului ei, Mario Fresh. De altfel, aceasta a fost ajutată de chipa lui Alex Velea, Golden Boy Society. De altfel, în piesă Alexia își spune și ea „Golden Girl”.

 

Alexia, la pupitrul strilorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

View this post on Instagram

 

Am venit cu raspunsul la provocarea Antoniei @antonia , piesa mea este acum up pe canalul meu !!!!! Sper sa va placa pentru ca am mari emotii! Ckeck it out, my NEW AND FIRST SINGLE!!! LINK IN BIO ???

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on

La doar 19 ani, Alexia demonstrează că este un copil foarte talentat și poate face orice își dorește. În primul ei videoclip, fiica Andreei are o atitudine de fată rea și cântă atât în română, cât și în franceză. Ea a mărturisit că lansarea melodiei a fost o provocare primită de la Antonia și a dus-o până la capăt. De asemenea, ea precizată căa cesta este primul ei single, deci probabil vor urma și alte melodii, acum că „a prins gustul muzicii”.

„Am venit cu răspunsul la provocarea Antoniei. Piesa mea este acum up pe canalul meu. Sper să vă placă pentru că am mari emoții!”, a anunțat Alexia pe contul ei de Instagram.

Andreea Esca a promovat și ea, pe contul său de Instagram, lansarea piesei Alexiei, completând anunțul cu câteva mesaje amuzante. „Pentru toți colegii mei de generație, octogenarii, LIL înseamnă “mic” , de la “little”. Nu de alta, dar asta a fost prima mea întrebare după ce am văzut clipul, și nu cred că sunt singura”, a scris Esca, punând link cu melodia fiicei ei.

 

Alexia Eram trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Mario Fresh

Nu doar că e frumoasă și urmează o facultate în Anglia, dar fata vedetei Pro TV a devenit și femeie de afaceri la doar 19 ani, și-a lansat propriul lipstick în colaborare cu brandul Melkior. .

Mai mult, Alexia se gândește să-și lanseze și o linie vestimentară.  „M-am gândit să-mi creez propriul brand de haine. Aștept însă să termin facultatea ca să văd exact pe ce vreau să mă axez în modă sau în acest domeniu de entertainment’, a spus frumoasa brunetă.

Alexia trăiește de trei ani de zile o frumoasă poveste de iubire cu Mario Fresh, însă acum cei doi se văd acum din două în săptămâni, pentru că ea studiază Facultatea de Modă la Londra.

„Este puțin mai greu acum de când nu suntem unul lângă altul, dar rezistăm și o să fie și mai bine după acești 3 ani. Ne vedem o dată la 2 săptămâni, aproximativ,a mai spus tânăra.

Întrebată dacă distanța dintre ei ar punea să ducă la o despărțire, Alexia a răspuns imediat: „ Nu cred că se pune problema de despărțire’, precizând că punctul forte al relației ei cu Mario este „încrederea’.

Citește și: