Într-un video publicat pe canalul de Youtube storia.ro, ea și-a prezentat apartamentul și decorul pe care l-a gândit împreună cu un designer de interior, dar și cu tatăl ei.

Apartamentul cu trei camere, din centrul Capitalei, a fost recent renovat, pentru a fi pe gustul tinerei. Alexia e foarte entuziasmată și mulțumită de ce a ieșit, deși recunoaște că e ciudat să locuiască singură.

„Sunt foarte mândră că am reuşit să-mi cumpăr un apartament. Trei camere, cochet şi e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă şi un mic ajutor de la părinţi, here I am! Sunt fericită şi recunoscătoare!”, a spus tânăra vedetă.

Culorile de bază în decorul casei sunt alb, gri și roz, iar dintr-un dormitor, tânăra a făcut un dressing foarte încăpător.

„M-a inspirat culoarea roz – evident – pentru că este culoarea mea preferată și am vrut să fie retro-modern. (…) Am colaborat cu un designer de interior, care m-a ajutat cu proiectarea casei. Evident, cu ideile mele și ale lui tata.

Am vrut neapărat ca apartamentul meu să aibă un dressing, așa că am transformat al doilea dormitor în dressing: paradisul meu”, a spus fiica Andreei Esca.

Tinerei îi place atât de mult rozul, încât a optat chiar și pentru un frigider de această culoare.

Șocuința e situată pe două etaje și constă într-un dormitor, un living, un dressing cât o cameră, o bucătărie mică și o terasă imensă. Alexia spune că a mers la compromis și a „sacrificat” din spațiul bucătăriei și al livingului pentru a avea o terasă mare, așa cum își dorea.

„Acesta este unul dintre locurile mele preferate, pentru că mi-am dorit foarte mult o terasă spațioasă, unde să pot sta vara alături de prieteni, să mâncăm, să stăm nopțile de vorbă”, a spus ea.

„Am spus că o să aleg un living mai mic, dar o terasă mare”, a explicat tânăra.

in-dressingul-vedeteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

„Apartamentul în care locuiește Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, ar fi costat aproximativ 200.000 de euro”, notează libertatea.ro.

Alexia a recunoscut că despărțirea de casa părintească nu a fost simplă, dar faptul că a studiat doi ani în Anglia, unde a locuit singură, a ajutat-o în acest proces.

Vezi și Cum arată casa lui Dani Oțil. Ce-a primit în dar la nuntă de la colegii de la ”Neața”

Citește și:

Phil Collins, din ce în ce mai bolnav. Artistul nici nu se mai poate deplasa

Kate Middleton, însărcinată pentru a patra oară? Răspunsul experților regali