Alexia  s-a întors în țară special pentru a-și lansa lipstick, ce îi poartă numele, în colaborare cu un bradn renumit. Pentru marele eveniment fiica Andreei Esca și-a schimbat look-ul și a atras toate privirile cu apariția ei.

Aceasta a apărut la lansarea lipstick-ului cu părul lung și blond. „Mi-am schimbat look-ul special pentru acest eveniment, ca să fie ceva nou, să mai fac și altceva. Nu-mi lipsește niciodată din geantă lipstick-ul, de aceea l-am și lansat. Eu nu prea sunt un make-up artist, nu petrec foarte mult timp să-mi fac make-up-ul. Din geantă nu-mi lipsesc lipstick-ul, mascara și parfumul”, a declarat Alexia într-un interviu pentru Pro TV.

AlexiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Alexia Eram trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Mario Fresh

Mai mult, Alexia se gândește să-și lanseze și o linie vestimentară.  „M-am gândit să-mi creez propriul brand de haine. Aștept însă să termin facultatea ca să văd exact pe ce vreau să mă axez în modă sau în acest domeniu de entertainment”, a spus frumoasa brunetă.

Alexia trăiește de trei ani de zile o frumoasă poveste de iubire cu Mario Fresh, însă acum cei doi se văd acum din două în săptămâni, pentru că ea studiază Facultatea de Modă la Londra.

„Este puțin mai greu acum de când nu suntem unul lângă altul, dar rezistăm și o să fie și mai bine după acești 3 ani. Ne vedem o dată la 2 săptămâni, aproximativ,a mai spus tânăra.

Întrebată dacă distanța dintre ei ar punea să ducă la o despărțire, Alexia a răspuns imediat: „ Nu cred că se pune problema de despărțire”, precizând că punctul forte al relației ei cu Mario este „încrederea”.