Ea a povestit că s-a simțit foarte rău toată noaptea și a mers de urgență la spital pentru investigații. În urma tuturor analizelor, fiica celebrei prezentatoare TV a aflat că trebuie să se opereze rapid, pentru că are apendicită.

Chiar și în astfel de clipe, Alexia ține legătura cu fanii ei, deși mărturisește că se teme foarte tare de ce va urma, mai ales că va fi prima anestezie generală pe care o va suporta.

„Update-ul zilei de astăzi este că azi-noapte m-au durut foarte tare stomacul și burta și am fost să îmi fac analize și ecografie și am apendicită, așa că mâine, la 09:00 dimineața sunt la spital ca să mă operez. Am emoții, pentru că este prima operație și prima anestezie generală, dar o să fie bine”, mărtuisea Alexia pe Instastory.

Ulterior, azi-dimineață, aceasta a mai transmis fanilor un mesaj de pe patul de spital, în așteptarea operației. Alexia, îmbrăcată în pijamale, avea deja branula la mână. Chiar dacă admite că se teme, mica vedetă este optimistă și cu zâmbetul pe buze chiar și în aceste momente.

Vezi și Fiica Andreei Esca a pozat lasciv în costum de baie. Cum a reacționat celebra ei mamă

Citește și:

Ce frumoasă e fiica cea mică a Angelinei Jolie. Vivienne e copia fidelă a mamei ei

Leacul băbesc folosit de Corina Chiriac pentru a se feri de răceli și COVID: „La peste 56 de grade, virusul Corona moare”