Alexia Eram este în culmea fericirii. Ea și-a cumpărat un apartament cu trei camere în centrul Bucureștiului, în mare parte din banii, și l-a amenajat după bunul ei plac. Acum că este gata renovat, ea le-a arătat fanilor rezultatul.

Alexia Eram se poate lăuda la 21 de ani că are propria casă. Ea s-a mutat singură într-un apartmanet de lux din centrul Capitalei și a decorat-o așa cum a visat.

„Sunt foarte mândră că am reuşit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet şi e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă şi un mic ajutor de la părinţi, here I am! Sunt fericită şi recunoscătoare!”, spunea Alexia Eram într-un clip Storia.ro postat pe YouTube.

Vloggerița, care s-a mutat de două luni în apartamentul ei, le-a arătat admiratorilor ei virtuali cum a fost amenajată ultima cameră care nu a fost dezvăluită până acum.

alexia apartamentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Alexia Eram a avut grijă să nu lipsească rozul din casă

„În sfarșit pot să vă arăt cum a ieșit baia”, a scris Alexia Eram pe Instagram, unde a publicat mai multe imagini din baia sa, realizată în nuanțe de alb și negru și bineînțeles cu roz, culoarea ei preferată.

Alexia Eram a recunoscut că în amenajarea apartamentului ei, a mizat pe roz, culoarea ei preferată, și pe sfaturile utile venite din partea tatălui, dar și al unui designer.

Dressingul ocupă un loc central în apartamentul ei. Pentru a-l amenaja, a renunțat la un dormitor.

Unul dintre locurile sale preferate din casă este terasa, care a fost transformată în spațiu de socializare și loc de luat masa cu prietenii. Apartamentul Alexiei Eram se află în centrul Bucureștiului, are două dormitoare și un living și e dispus pe două etaje.

Citește și:

Connect-R va merge în fața altarului pentru doua oară. Dezvăluirea făcută la Asia Express

Cum arată Sasha, unul dintre copiii lui Marcel Pavel. Acesta tocmai a împlinit 23 de ani! E copia artistului în tinerețe!