Mâncarea puțină și bine aleasă, combinată cu sport de trei ori pe săptămână, acestea sunt secretele Alexiei Eram pentru un corp bine lucrat. Fiica Andreei Esca face furori de fiecare dată când pozează în costum de baie. Știe asta și, din când în când, își bucură astfel fanii.

Alexia Eram a apelat la nutriționiști pentru a afla care sunt asocierile corecte de alimente. Și încearcă să țină cont de acestea de cele mai multe ori.

Dacă uneori poate trăi fără 3 mese pe zi, sportul nu poate lipsi din rutina ei săptămânală și asta se vede.

Fiica Andreei Esca are un corp bine lucrat la sală și impresionează mai ales cu abdomenul unde se conturează deja „pătrățelele”. Alexia Eram a primit mii de aprecieri pentru o postare în care apare în costum de baie roșu, la mare.

fanii-nu-au-fost-deloc-impresionati-de-costumul-de-baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Dacă forma ei fizică a fost lăudată de toată lumea, nu toți fanii au avut doar vorbe bune la adresa ei, mai ales când a venit vorba despre costumul de baie.

„Costumul e urât, dar tu rămâi la fel de frumoasă”, i-a scris cineva. Ce chiloți deșirați… tu ești ok, dar costumul e prea mare..”, i-a transmis o altă admiratoare.

Oricum, cert este că fiica Andreei Esca rămâne o apariție, indiferent de costumul de baie ales.

Vezi și Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut ziua artistului împreună. Prima apariție împreună după zvonurile despărțirii

Citește și:

Mădălina Ghenea și fiica sa, imagini adorabile din vacanță. Ce frumoasă este Charlotte

Jessica Simpson, apostrofată dur de fani