Invitat în emisiunea lui Mihai Morar, Mario Fresh a vorbit despre ziua în care își va face curaj să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram. Tânărul are un plan inedit de a-i oferi inelul de logodnă frumoasei vedete, precizând că Alexia Eram va primi inelul de logodnă în fața a 16 cameramani.

Alexia Eram 4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cei doi se iubesc de aproape trei ani și se pare că sunt gata să facă pasul următor în relație. Cântărețul s-a gândit mult la ziua cea mare, deși nu a ales încă data,  vrea ca totul să iasă absolut perfect, însă nu a vrut să ofere prea multe detalii, pentru a nu-i strica surpriza iubitei lui.

„Cererea în căsătorie o să fie mult, mult, mult mai nebună. Ei i-am zis că nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva. N-o să zic aici, îți dai seama. O am în cap de foarte mult timp. Ceva… altfel. O să am vreo 16 cameramani după mine. O să fie ceva frumos (…) Alexia e doar perfectă pentru mine”, a declarat Mario Fresh în cadrul emisiunii “Răi da’ buni” de la Antena Stars.

Deși Alexia Eram s-a mutat în Londra, acolo unde studiază, relația lor nu s-a schimbat deloc. Fiica Andreei Esca a mărturisit că ea și iubitul ei se sfătuiesc în legătură cu orice subiect, mai ales hainele: „Ne ajutăm reciproc. Eu mai mult în înnebunesc cu întrebările și nu mai poate săracul. Este foarte respectuos cu mine, e foarte romantic, îmi face tot felul de surprize. Îmi place tot la el.

 

Nu este un secret că Mario Fresh este considerat „fiul adoptiv” al lui Alex Velea. Artistul îi este foarte recunoscător acestuia și îi „moștenește” talentul muzical.

„Știi vorba aia pe care ți-o spune toată lumea…Băi, dacă ai să fii vedetă vreodată să nu uiți de unde ai plecat. Asta încerc să fac. Încerc să rămân cât mai umil, să fiu concentrat pe treaba mea și să nu uit că sunt un băiat normal care vrea să bucure lumea prin melodiile lui. Asta am învățat foarte bine de la Alex Velea”, a mai spus Mario Fresh.

 

Citește și: