Un astfel de anunț a făcut complet pe neașteptate Alexandru Salaman, cunoscut sub numele de scenă ”Șopârlă”, fost component al trupei animal X.

Deși părea că duce o viață de poveste în Tenerife, acolo unde s-a mutat de câțiva ani, iată că ”Șopârlă” nu este chiar atât de fericit. Fostul membru al trupei Animal X a anunțat că va divorța, fără a detalia însă motivele care au dus la această decizie.

“După 6 ani de căsnicie, decizia pe care am luat-o nu a fost ușoară, dar este una inevitabilă. Fie acum, fie peste ceva timp, relația și căsnicia noastră a luat sfârșit. Cu toate acestea, ca orice poveste, ajunge la un sfârșit.

Suntem recunoscători unul celuilalt pentru iubirea și grija pe care am avut-o! Am petrecut niște momente minunate împreună, dar iată că a venit timpul să ne spunem rămas bun”, a scris Alexandru Salaman pe pagina de Facebook, dând astfel de înțeles că nu mai e nimic de făcut.

pozau-fericiti-in-augustSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Alexandru Salaman a dispărut din lumina reflectoarelor de mai mulți ani și s-a mutat în Tenerife. Părea că și-a găsit liniștea și fericirea, mai cu seamă că contul său de Facebook e plin de fotografii cu el și soția lui.

Acuzat în trecut că și-a bătut fosta iubită

Artistul a fost protagonistul unui scandal monstru, în urmă cu câțiva ani, atunci când fosta lui iubită a declarat că acesta a mutilat-o.

Femeia a povestit că Alexandru Salaman a muşcat-o de gât, nas şi faţă şi s-a ales cu urme serioase pe corp.

”Şopârlă” şi Cristina, care este cunoscută printre prieteni drept Kri, au fost împreună un an şi au locuit o vreme împreună. Ei s-au cunoscut prin prieteni comuni şi s-au mutat împreună rapid. Însă lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată, când fostul membru al trupei Animal X ar fi recurs la gesturi violente. Totul ar fi durat câteva ore, de la ora 1.30 noaptea până la 4 dimineaţa şi ar fi fost nevoie de intervenţia poliţiei.

Acel episod a fost îngropat, iar ”Șopârlă” a luat-o la capăt alături de o altă femeie.

Vezi și Analia Selis a spus adevăratul motiv pentru care a divorțat de Răzvan Suma: ”De fapt, el a plecat de acasă”. Ce s-a întâmplat

Citește și:

Francesco Paglieri și Maria Speranța formează un cuplu? Primele declarații despre relația lor

Cornel Constantiniu, izolat în casă din cauza pandemiei: ”În ianuarie, se fac doi ani de când suntem în această situaţie”