Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori. Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.


Ioana Ginghină nu face un secret din faptul că se va căsători cu actualul ei partener de viață, Cristi Pitulice. De asemenea, actrița a explicat ș dacă îl va avea sau nu ca invitat la nuntă pe fostul său soț, actorul Alexandru Papadopol.

”Pentru mine, la momentul acesta, când vorbesc de căsătorie, sunt mai concentrată pe partea de ce înseamnă, pe fondul ei. Hârtia nu mai înseamnă nimic.

Am trecut prin niște experiențe și nu pot să spun că această hârtie mă mai impresionează în vreun fel sau altul, dar uite că sunt momente când trebuie făcute, dacă vrei să fii alături de alți prieteni, să fii naș și să mergi mai departe.

Am noroc de prietenul meu, Cristi, că nici el nu e așa disperat de a face nuntă mare și să petrecem trei zile și trei nopți”, a declarat vedeta pentru wowbiz.ro.

Sărbători în patru, cu fostul soț

Ioana Ginghină a mărturisit că fostul său soț, Alexandru Papadopol, știe despre planurile de nuntă pe care le are cu Cristi Pitulice: ”Da, normal că știe despre nuntă. Noi am făcut și Ajunul Crăciunului împreună toți patru.

Relațiile sunt foarte bune între mine și Alexandru și normal că întotdeauna îl anunț și pe el orice pas fac și și el mă anunță pe mine, pentru că prioritatea noastră este Ruxandra și atunci vrem să discutăm totul înainte să luăm o decizie, tocmai ca Ruxandra să știe că toată lumea e de acord cu toată lumea și că e bine și că suntem în relații foarte bune”.

”Nu știu dacă va fi și el invitat. Nu mi-am pus problema, probabil că trebuie să îl întreb pe Cristi, nu am discutat așa mult despre acest aspect. Probabil că după ce vom fixa data când vom merge la Primărie, vom da o petrecere”, a mai spus actrița.

Vezi și Ioana Ginghină, detalii despre nunta din această toamnă. Va îmbrăca din nou rochia albă de mireasă?

Citește și:

Adele și-a anulat toate concertele din Las Vegas. A făcut anunțul în lacrimi

Actrița Michelle Dockery se căsătorește la șase ani de la moartea fostului ei logodnic