Cornelia Catanga visa să-și vadă fiul căsătorit. Vorbea cu patimă despre asta încă din 2019, când cei doi plănuiau deja nunta. Viața le-a schimbat însă planurile, așa că evenimentul va avea loc abia acum, la 6 luni de la moartea artistei.

La 17 august, cei doi s-au logodit și au făcut marele anunț pe rețele sociale. Alina a fost cea care a dat de știre că au făcut pasul cel mare.

Alina s-a născut peste Ocean și trăiește în California. După nuntă, care va ava loc în România, cei doi plănuiesc să se mute împreună în SUA.

Alexandru Pădureanu, în vârstă de 25 de ani, care este muzician la fel ca părinții lui, a dezvăluit, în 2019, câteva lucruri neștiute despre iubita lui.

„Alina are o altă profesie, nu e artist, e din America, născută la New York. O să vină luna viitoare în Bucureşti. Şi apoi va urma să ne cununăm şi să ne întoarcem în America. Că acolo este şi visul meu să îmi urmez cariera artistică. Am cântat în faimosul club din lume, la Blue Not, invitat de cel mai mare trompetist din lume, Arturo Sandoval. Mama şi tata sunt extraordinar de fericiţi”, povestea Alexandru pentru click.ro, fătă a avea habar în ce fel va fi lovită familia lui.

Amintim că Cornelia Catanga s-a stins din viață în martie 2021, la vârsta de 63 de ani. Artista fusese internată în spital cu Covid-19.

Vezi și Aurel Pădureanu, evacuat din casă după moartea Corneliei Catanga: ”Avem lucrurile împrăştiate pe colo şi până colo…”

Citește și:

Celebra actriță a născut în secret un băiețel! Nimeni nu a știut că era gravidă!

Rebel Wilson a slăbit peste 30 de kilograme în doar un an. Și nu se oprește aici!