Alexandru Lulescu a murit vineri, 17 iunie, la vârsta de 90 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. Trupul neînsuflețit a fost depus la în foaierul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, unde fanii au putu să-i aducă un ultim omagiu. Înmormântarea va avea loc astăzi, de la ora 14.00, la Cimitirul Bellu, a anunţat Teatrul de Revistă.

Timp de douăzeci de ani, Alexandru Lulescu a format împreună cu un alt mare actor, Nicu Constantin, unul dintre cele mai de succes cupluri umoristice, fiind deseori supranumiţi ”Regii umorului” sau ”Cavalerii râsului”. Ultimele spectacole în care a putut fi aplaudat pe scena de la Revistă au fost: ”Hai, zâmbeşte!”, ”Lasă  supărarea-n hol!”,  ”Aer Bun! De Savoy!”, ”Hai, Hai România!” şi  ”Cu mască sau fără mască, oamenii vor să zâmbească!”.

alexandru-lulescu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Alexandru Lulescu și Valentin Uritescu, conduși pe ultimul drum în aceeași zi

Valentin Uritescu a murit sâmbătă, 18 iunie, la vârsta de 81 de ani, după o lungă luptă cu o boală degenerativă. La vârsta de 33 de ani a fost diagnosticat cu sindrom extrapiramidal, o boală asemănătoare Parkinson-ului care însă nu i-a afectat activitatea artistică. Era căsătorit de mai bine de 5 decenii cu Valeria şi au un fiu, actorul şi regizorul Bogdan Uritescu. Acesta din urmă a declarat pentru Impact.ro că tatăl lui va fi înmormântat în Cimitirul Sfântul Gheorghe (Cimitirul Parohial 2 sau Pantelimon 2), luni, în jurul orei 12:00. În luna mai, marele actor a ajuns la spital, din cauza unor probleme cu tensiunea, el fiind internat de familie într-un centru de îngrijire privat, unde a avut parte de tratament și atenție.

Citește și: Povestea tumultuoasă de iubire dintre Valentin Uritescu și soția lui. A înșelat-o cu trei femei: „Între noi nu a existat pasiune”

Citește și: Alexandru Lulescu a murit. Actorul de comedie împlinise de curând 90 de ani