Chef Cătălin Scărlătescu a crezut din plin în forțele lui, motiv pentru care i-a acordat lui Alexandru Comerzan, încă din etapa de degustări pe nevăzute, cuțitul de aur, ce îi asigura un loc direct în echipa mov!Instinctul său nu a dat greș, căci concurentul a luptat cu multă ambiție și a demonstrat că merită din plin că câștige premiul de 30.000 din finala emisiunii Chefi la cuțite, sezon 7!, potrivit Antena 1.

Alexandru ComerzanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Toți cei care au urmărit emisiunea știu că tensiunea a fost uriaș pentru concurent, motiv pentru care chiar s-a și certat cu Scărlătescu, dar a făcut dezvăluiri neașteptate despre îndrăgitul bucătar. Alexandru a povestit că nu i-a fost ușor să lucreze cu Scărlătescu, care are un stil total diferit de al lui, însă a învățat foarte multe de la el și cearta a pornit de la presiunea pe care o simțea în timpul concursului.

„Nu e uşor sã te adaptezi la stilul altui om, mai ales când este destul de diferit de al tãu, dar îl apreciez mult pe Chef Scãrlãtescu, aşa cã am ieşit la joc. Deşi mie îmi place sã lucrez în tihnã, presiunea din platoul Chefi la cuţite nu îţi lasã vreme pentru aşa ceva. Cert e cã am avut ce învãţa de la chefi, iar chef Cãtãlin este un om de toatã isprava. Emisiunea mi-a demonstrat cã în viatã e bine sã fii puţin mai precaut, dacã este sã vorbim la modul general. Iar în plan personal, dupã emisiune am realizat cã am mai multã încredere în mine, iar asta este cu adevãrat un mare câştig”, a spus Alexandru Comerzan, într-un interviu pentru Antena 1.

Alexandru Comerzan este câștigătorul sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

Întrebat ce a simțit când și-a auzit numele Alexandru a răspuns sincer: „Pur şi simplu nu pot descrie în cuvinte acel moment. Dupã toate câte am pãtimit în show, mai ales în primele battle-uri, când îl vedeam pe chef Scãrlãtescu scos din nou în faţã şi pierzând cu fiecare ediţie câte un nou concurent, când mi-am auzit numele în finalã, l-am simţit rãzbunat. Mi-am dorit mult să câștigăm acest sezon”.

Marți seară, cel mai iubit show culinar și-a desemnat câștigătorul sezonului 7. Alexandru Comerzan, cuțitul de aur din echipa mov condusă de chef Cătălin Scărlătescu, a adjudecat marele titlu și premiul de 30.000 de Euro.

Alexandru s-a calificat în finală în urma punctajului obținut în semifinală, ce l-a clasat, de asemenea, tot pe primul loc. Alături de el au stat alți doi finaliști talentați, reprezentați ai echipei verzi condusă de chef Sorin Bontea: Alexandru Popa, cuțitul de aur, și Bobby Săvoiu. Așa se face că și de data aceasta, finala Chefi la cuțite s-a dat doar între reprezentații a două culori, iar chef Florin Dumitrescu a rămas fără un aliat în ultima luptă a sezonului.

Citește și: