Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de mariaj, iar ceea ce până acum era doar zvon a devenit certitudine după ce solista a introdus acțiunea de divorț. Mai mult, ea a confirmat și faptul că situația nu e una nouă, astfel că toate articolele din presă, despre divorțul lor, au avut un temei.

Alexandru Ciucu, idilă secretă la Paris?

Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită. Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Cum am spus, m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master la Paris”, a declarat Alina Sorescu la Antena Stars.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorteazaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Dar ce se întâmplă la Paris? Potrivit informațiilor obținute de Fanatik.ro, Alexandru Ciucu ar fi îmbinat utilul cu plăcerea în Capitala Franței și ar avea deja o altă relație. El face un curs de specializare, în domeniul designului vestimentar, dar se pare că a fost vizitat și de Cupidon.

„Din toamna anului trecut, Alexandru Ciucu și-a petrecut cea mai mare parte a timpului său la Paris, acolo unde s-a înscris la un master. Acela a fost momentul în care Alina Sorescu a decis că mariajul ei nu mai poate continua”, scrie publicația citată”. Contactați pentru a comenta aceste informații, nici Alina, nici Alexandru nu au dorit să stea de vorbă cu jurnaliștii.

Tot din toamna anului trecut apăruseră și indiciile că mariajul Alinei Sorescu scârțâie. Alexandru Ciucu a fost surprins fără verighetă iar pozele cu el au dispărut de pe rețelele sociale ale soției sale. Mai mult, Ciucu nu apare nici în imaginile publicate de Alina de la ziua fiicei lor, Carolina, care a împlinit 8 ani pe 12 ianuarie 2022.

Citește și: Secretul din viața lui Alexandru Ciucu: Alina Sorescu nu e prima soție. De ce a divorțat în trecut și ce spune despre femeia care i-a luat mințile

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, partaj dificil. Cum arată palatul conjugal de 500.000 de euro

Citește și: Alina Sorescu, de la nuntă fabuloasă, la divorț scandalos. Filmul ceremoniei la care mirele Ciucu a sosit pe cal alb