După ce Alina Sorescu a reușit să înlăture zvonurile că s-ar fi despărțit de soțul ei, arătând că poartă în continuare verigheta și inelul de logodnă de la soțul ei, acum un nou detaliu a uimit pe toată lumea. Designerul casei regale a României, a împlinit 46 de ani, însă spre deosebire de anii trecuți nu a făcut publică o imagine cu toată familia. Acesta s-a pozat singur, în fața mai multor sticle de vin, fiind probabil într-o cramă, și le-a mulțumit fanilor pentru urări.


„Dragilor, multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea. Inchin un pahar in cinstea voastra. #birthday #46 #ageisjustanumber ”, a scris Alexandru la imaginea cu el.

alex ciucuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Fanii au reacționat imediat și s-au înghesuit să-l felicite pentru ziua lui, însă unii au remarcat că acesta nu apare alături de familia sa: „Era frumos și o poza cu familia dumneavoastră”.

Însă, frumoasa sa soție nu a marcat în niciun fel aniversarea soțului ei și nici nu a avut nicio reacție la postarea lui. Mai mult, ea a postat pe rețelele de socializare că ieri s-a răsfățat cu o zi la salon, unde și-a făcut tratamente corporale pentru a se păstra în forma, dar și la școala ei de muzică, unde a avut repetiții cu copiii.


„Asteptandu-i pe #piciimei la sala de repetitii  #piciilusoreasca #atelierulmeudemuzica #atelieruldemuzicasiprezentascenica”, a scris Alina, la o imagine cu ea.

Acest detaliu i-a pus iar pe gânduri pe fani, care par convinși acum că Alina și Alexandru chiar s-au despărțit, dar vor să țină totul secret.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în 2008


În ultima perioadă, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apărut tot mai rar împreună, lăsând loc de interpretări, mulți spunând că aceștia sunt în divorț, mai ales că designerul a plecat pentru o perioadă de acasă, pentru un curs de specializare în Franța, dar cei doi se pare că se înțeleg foarte bine și nu se lasă afectați de gura lumii.

Sătui să mai nege de atâtea ori zvonurile, Alexandru Ciucu a reușit acum să le dea tuturor peste nas cu imagine făcută publică pe rețelele de socializare, ce dovedește clar că el și Alina se bucura de familia lor frumoasă și formează un cuplu în continuare, în ciuda a tot ce s-a scris despre ei.

Alina și Alexandru s-au căsătorit în 2010. Între ei există o diferență de vârstă de 10 ani și au împreună două fete, Elena Carolina, născută în 2014, și Ana Raisa, venită pe lume pe 20 aprilie 2016.

Cei doi s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. În ultima zi de festival, le-a făcut cunoștință Cătălin Botezatu, după ce Alexandru Ciucu se arătase interesat de Alina Sorescu.

”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta”, povestea la un moment dat cântăreața.