Deși nu se mai vedea încă o dată tătic, el având deja doi copii, pe Radu Ștefan (17 ani), din relația Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin, Ștefan Bănică recunoaște că nu știe când a trecut tot acest timp, ”dar a trecut frumos”, după cum a declarat el.

Cât despre Lavinia Pîrva, deja refăcută după sarcină, ea mai având de dat doar 4 kilograme jos, după cum a declarat pentru Antena Stars, arătându-se ”mulțumită, în grafic”, aceasta susține că a fost ”cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”.

”Sunt lucruri pe care nici nu le pot exprima în cuvinte, o fericire și o bucurie și o împlinire pe care nu le pot exprima în cuvinte. E dumnezeiesc!”, a spus cântăreața desper minunea din viața sa.

Vorbind despre Alexandru, Lavinia spune că e ”un copil bun, simpatic”. ”Are șarm, umor”, spune ea despre bebelușul de numai 6 luni.

”Are un râs colorat, ca în desenele animate. E vesel, are umor”, mai spune ea despre Alexandru. ”Îi place să cânte, cântă încontinuu”, susține artista.

”Se vede ca are acest talent. Îi place tot timpul să cânte”, întărește Lavinia, convinsă fiind că viitorul lui e pecetluit: va fi artist. Asta, deși, spune ea, i-ar fi plăcut să-l vadă fotbalist.

Iar ”purcelușul” ei, cum îl alintă ea, e terminat după tatăl său. ”E îndrăgostit, e leșinat. Așa o iubire… eu sunt puțin geloasă”, mărturisește cântăreața.

Vezi și Cum arată Lavinia Pârva la o lună după ce a devenit mamă: „Cuvintele sunt de prisos”

Citește și: