Veștile bune despre Alexandru Arșinel întârzie să apară. Azi, 20 septembrie, actorul a fost mutat pe secția ATI, el fiind internat la Spitalul Universitar din Capitală încă din data de 15 septembrie. Arșinel a fost adus la spital de către unul dintre fii săi, după ce a dezvoltat mai multe escare, din cauza imobilizării vreme îndelungată, la pat.

”Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022,  în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI”, a transmis marţi unitatea sanitară, potrivit News.ro.

Ce probleme de sănătate are Alexandru Arșinel

Luna trecută, fostul director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate. Anul trecut, Alexandru Arșinel a fost operat pe inimă, iar în urmă cu 9 ani a suferit un transplant renal. Are de asemenea diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială.

Citește și: Alexandru Arșinel este cazat într-un azil de cinci stele. Are piscină și jacuzzi! Cât plătește fiul său pe lună

Citește și: Alexandru Arșinel, despre lupta pe care a dus-o pentru viață, după ce a fost infectat cu Covid. Mărturiile unui fost bolnav de coronavirus, la 81 de ani