Fostul partener de scenă al Stelei Popescu a făcut declaraţii despre problemele cu care se confruntă în prezent. El se află acum la un spital din Capitală, renumit pentru intervențiile medicale de tip chirurgie cardiovasculară.

”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a precizat Arșinel pentru impact.ro.

Iar marele său regret e că a fost nevoit să se interneze chiar în această perioadă, când ar fi trebuit să marcheze patru ani de la moartea fostei sale colege de scenă, Stela Popescu.

”Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a adăugat cu amărăciune în voce Arșinel, conform Cancan.

”Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!”, a mai explicat celebrul actor.

Alexandru Arșinel a scăpat de COVID

După trei săptămâni în care atât Alexandru Arșinel, cât și soția lui au luptat cu complicațiile produse de infecția cu COVID-19, actorul a fost externat din spital. Alexandru Arșinel a făcut mărturisiri emoționante despre perioada grea prin care a fost nevoit să treacă.

„Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă.

Cu ajutorul medicilor care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat am depășit momentul critic”, a spus Alexandru Arșinel la Exclusiv VIP. Din păcate, însă, vaccinul nu l-a ferit și de complicații.

Vezi și Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel: ”Am început să surzesc…”

Citește și:

Oana Pellea, dezamăgită de politicienii români. Mesajul vedetei a devenit viral

Dezvăluiri despre Cristi Borcea: Ce le-a pus pe soțiile lui să facă, înainte de căsătorie