Maestrul, în vârstă de 83 de ani, ar fi suferit o cădere psihică, iar fiul său, Cristian, a decis să-l ducă pe actor într-un centru de îngrijiri paleative, unde să beneficieze de cele mai bune tratamente și îngrijire specializată non-stop.

3.700 de lei pe lună

Alexandru Arșinel a ajuns la un azil situat în Otopeni, pe malul lacului Snagov, acolo unde maestrul are parte de condiții de lux.

Are asistente și personal medical specializat non-stop, cameră privată, saună, piscină și chiar jacuzzi, scrie Click!.

Prețul este și el unul pe măsură: 3.700 de ron pe lună, cu reducere aplicată pe luna iulie. În mod normal, prețul se ridică la 3.900 ron pe lună.

Surse din azilul unde este internat maestrul au dezvăluit, pentru sursa indicată, că maestrul este foarte slăbit și nu se poate deplasa, dar este îngrijit foarte bine.

Fiul actorului:” Nu se poate deplasa! Are niște escare!”

În ultima sa intervenție la TV, fiul maestrului, Cristian Arșinel, a făcut noi precizări în ceea ce privește starea actuală de sănătate a actorului.

„Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie, și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa!

Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! Au început să se vindece”, a declarat Cristian Arșinel la Antena Stars.

În iunie anul acesta, Alexandru Arșinel a mai fost internat într-o clinică privată din Capitală. Asistenta care l-a îngrijit pe maestru este cea care o îngrijea și pe soția acestuia, Marilena, cu care actorul este căsătorit din 1968.

Amintim că soția lui Alexandru Arșinel este imobilizată într-un scaun cu rotile de câțiva ani, după ce a căzut pe scări și s-a lovit la cap.

Vezi și Veștile proaste nu se mai opresc. Prima declarație a fiului lui Arșinel, după ce tatăl lui a fost internat la azil

Citește și:

Ben Affleck, epuizat în luna de miere de focoasa JLo. Imaginile cu proaspătul însurățel dormind dus în timpul a ce ar trebui să fie o plimbare romantică pe Sena fac deliciul internauților

Cum se mai înțeleg Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: ”Ne mai blocăm, ce să spunem, dar mă…” Ce spune cântăreața despre o nouă căsătorie