Actorul Alexandru Arșinel a ajuns, în urmă cu câteva zile, din nou, la spital. Conform informațiilor aflate oferite de Fanatik, starea lui de sănătate este una critică și necesită supraveghere permanentă din partea medicilor, acesta fiind și motivul pentru care a fost internat în clinica privată.

Actorul Alexandru Arșinel pare să o ducă din ce în ce mai rău cu sănătatea, din cauza problemelor cardiace. După ce a fost consultat în spital, medicii au luat decizia să îl interneze, măcar pentru câteva zile, pentru investigații suplimentare.

În cazul în care tratamentul pe care îl primește actorul acum nu va avea rezultatele scontate, Alexandru Arșinel ar putea fi supus unei intervenții de montare a unui nou stent.

Actorul era îngrijit de o asistentă acasă

Internarea lui Alexandru Arșinel vine după ce, de câteva săptămâni bune deja, era îngrijit acasă, în permanență, de o asistentă medicală angajată de fiul său. Din păcate însă, în ciuda supravegherii de specialitate, starea lui nu s-a înrăutățit și familia a luat decizia să îl ducă, de urgență, la clinica privată unde a mai suportat și în trecut câteva intervenții cardiace.

Alexandru Arșinel, epuizat după ce s-a întors de la Botoșani

Starea lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit în ultimele săptămâni, după ce actorul s-a extenuat după ce a dat curs unei invitații de a merge la un eveniment care a avut loc la Botoșani. Acolo s-a confruntat cu probleme de respirație și inima i-a dat bătăi de cap, după cum chiar el a recunoscut.

”Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”, spunea Alexandru Arșinel pentru sursa citată.

De altfel, mai preciza el, în ultimele luni a tot fost pe la spitale. ”Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot”, ne mai spunea Arșinel.

Întors la București, Alexandru Arșinel nu a mai dat curs invitațiilor de a părăsi casa și, pentru o perioadă, sub supravegherea asistentei medicale și a lui Bogdan, fiul său, a încercat să se odihnească și să se recupereze.

De altfel, la sugestia fiului său, actorul a luat decizia să își închidă, temporar, telefonul, comunicarea cu Alexandru Arșinel fiind făcută, exclusiv, prin intermediul lui Bogdan.

Alexandru Arșinel voia să își organizeze retragerea din lumea scenei

Alexandru Arșinel a dezvăluit cu puțin timp în urmă că își dorește să se retragă din lumea teatrului. Își dorea însă un spectacol de retragere la care să ia parte câțiva apropiați de-ai lui.

”Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct. (…)

Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, dezvăluia Alexandru Arșinel acum trei săptămâni.

Alexandru Arșinel, operat pe inimă

Alexandru Arșinel are 82 de ani și nenumărate probleme de sănătate. Anul trecut, actorul a fost supus unor intervenții cardiace complexe, fiindu-i implantat un stimulator și un stent. ”Trebuie să mă concentrez să nu mă prăbușesc sau ca să pot ajunge la locul pe care mi-l fixez că trebuie să îl cuceresc. Chiar dacă e vorba de un scaun”, spunea Alexandru Arșinel, recunoscând că se simte mai slăbit ca niciodată.

Din păcate, pe lângă problemele cardiace, Alexandru Arșinel are și un trecut medical dificil. Mai exact, actorul a fost supus unui transplant renal acum 12 ani, iar anul trecut s-a îmbolnăvit și de COVID-19.

Vezi și Ultima rugăminte a lui Alexandru Arșinel către Dumnezeu: „Te rog, ajută-mă!”

Citește și:

Sonia Trifan spune în sfârșit de ce a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe

Andreea Bălan, reacție tranșantă în scandalul divorțului Ciucu-Sorescu