Recent, în cadrul unui interviu maestrul a vorbit despre momentul care i-a schimbat complet viața.

Marele actor a primit atunci tinichii unui tânăr de 23 de ani. Băiatul își curmase viața, iar familia sa a fost de acord să doneze organele. În acel moment, viața marelui actor s-a schimbat complet. De atunci Alexandru Arșinel spune că se roagă în fiecare zi pentru toți cei care au făcut posibilă această minune.

”Știu că era un tânăr de 23 de ani, care a ales să se sinucidă, dar nu cunosc alte amănunte. Mă rog pentru el, după cum mă rog şi pentru medicul clujean care a condus echipa.

Dacă e să fi preluat ceva de la acel tânăr, aş spune că am luat dorinţa de a trăi.

Rinichiul nu mi-a făcut niciodată probleme, din 2013 încoace. Nu l-am simţit niciodată ostil şi nici nu mi-a creat alte dificultăţi. Pur şi simplu, cel de Sus a făcut ca lucrurile să se aşeze cu bine!”, a declarat pentru impact.ro Alexandru Arșinel, despre cel mai delicat moment din viața sa.

„Acelora care cred că e uşor să trăieşti la 82 de ani le spun doar atât: vă înşelaţi!”, a mai spus Alexandru Arșinel.

După ce marele actor a fost operat, un întreg scandal a izbucnit, din cauza faptului că Alexandru Arșinel a fost operat în aceeași zi în care s-a înscris pe listele de așteptare.

Soția lui e paralizată de ani buni

„Vreau să trăiesc ca să-mi însoţesc cât mai mult nepoţii şi soţia şi să mă bucur de prezenţa lor, cât va fi posibil. Mai spun doar atât, soţia mea e paralizată de ani buni, îşi mai mişcă doar mâna dreaptă şi capul. Şi totuşi, vreau să-i fiu alături până la capăt!”, a mai explicat marele actor.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Alexandru Arșinel: ”De Stela îmi este dor tot timpul”

Citește și:

Un mare artist de la noi, membru al unei formații legendare, de urgență în spital: ”Starea lui de sănătate este fragilă”

Lavinia Pîrvu, o nouă imagine cu Alexandru. Ce mesaj emoționant i-a transmis fiului ei