Arșinel și soția lui, Marilena, au fost diagnosticați cu coronavirus recent, după ce s-au imunizat cu Pfizer împotriva virusului.

”Ne simțim ca niște oameni bolnavi. Suntem de cinci zile în spital. Medicii mi-au promis că voi petrece sărbătorile acasă. E o formă, ei zic mai ușoară, din cauză că am făcut vaccinurile.

Ne-am vaccinat în urmă cu două luni, cam așa, o lună jumătate. Nu mi-au spus că este posibil să mai fac acest virus după vaccinare. Asta e. Nu așa a fost? Nu asta s-a spus? Nu am crezut. Nu am crezut că voi trece prin așa ceva”, declara Alexandru Arșinel, la un post de televiziune, înainte de externare.

Alexandru Arșinel, din nou la spital

Deși actorul și soția lui au fost externați săptămâna trecută, iată că Arșinel s-ar fi întors din nou la spital, scrie Realitatea Plus. Acesta ar fi fost reinternat la ”Matei Balș”, după ce s-ar fi simțit rău.

Alexandru Arșinel a avut de-a lungul timpului mai multe probleme de sănătate. Actorul de 81 de ani a fost supus la o grea procedură chirurgicală, și anume transplantul de rinichi. Din nefericire, a fost diagnosticat cu diabet.

„Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem”, îi sfătuia Arșinel pe români înainte ca el înșuși să fie infectat.

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu Katey Sagal, celebra Peggy Bundy, după terminarea serialului care a făcut-o celebră?

Nadia Comăneci sărbătorește nunta de argint cu Bart Conner. Mesajul soțului oglindește tot ce simte pentru ea! Cum arătau în ziua nunții