Tânăra a interpretat în celebra peliculă, premiată cu 11 premii Oscar, rolul micuței Cora. Cu părul creț și prins cu o fundă, ea a rămas în memoria tuturor drept fetița care a dansat cu Leonardo DiCaprio, în „Titanic”. Alexandrea are acum 28 de ani și deși a ieșit din lumina reflectoarelor, ea a mai avut câteva roluri mici în niște filme și este și lucrează în Los Angeles ca scriitoare. Tânăra a povestit într-un interviu pentru revista Cosmopolitan că a apărut în film din întâmplare, după ce mama ei a decis să o ducă la audiții,  unde le-a însoțit și sora ei mai mică, care a fost aleasă să apară în film ca „fetița care plânge”. Agentul de casting a întrebat-o apoi pe Alexandrea dacă e interesată și ea să apară în alt rol și așa a fost aleasă ulterior în rolul fetiței care dansează cu Leonardo DiCaprio.

Leonardo DiCaprio îi aducea unt de arahide și sandvișuri cu gem

Alexandrea Owens-Sarno a apărut în celebrul film „Titanic” când avea doar 8 ani. Astăzi s-a transformat într-o femeie superbăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„După câteva săptămâni, mama a primit un mesaj în care era anunțată că am obținut rolul. Îmi aduc aminte că am început să plâng, să țip, alergam prin casă ca o maniacă”, a declarat actrița.

Alexandrea a mărturisit că a fost o adevărată bucurie pentru ea să lucreze alături de Kate Winslet și Leonardo DiCaprio. În pauze, ea își amintește că Leo ca să o distreze desena cu ea și îi aducea unt de arahide și sandvișuri cu gem.

Actrița a povestit ca prima scena pe care a filmat-o cu DiCaprio a fost pe puntea vasului Titanic. „Desenam pe caietul lui atunci când el a zărit-o pe Rose. Actorul care îl interpreta pe tatăl meu a venit și a spus <> pentru ca el să poată să se ducă la ea”, a povestit ea. Scena a fost însă tăiată la montaj, dar există pe DVD. Filmările pentru acest cadru au durat trei ore.

Citește și: