”Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”, a mărturisit Alexandra Ungureanu la o emisiune de televiziune.

În cadrul unui interviu la ”Teo Show”, vedeta a spus că nu exclude posibilitatea de a adopta un copil, gând care sperie pe multă lume.

”Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum”

”Să știi că e un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum.

Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”, a mărturisit Alexandra Ungureanu.

vedeta-isi-doreste-mult-copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Ultima relație a fost una toxică. Cred că nu o să trec niciodată peste asta”

Cântăreața a făcut declarații și despre ultima relație pe care a avut-o, una care i-a lăsat un gust foarte amar: „Ultima relație a fost una toxică. Vreo doi ani și ceva cu pauze, adică ne-am împăcat și ne-am despărțit pentru că nu puteam trăi unul fără altul, dar nici unul cu altul.

Eram făcuți să funcționăm împreună, pentru că niciunul dintre noi nu era pregătit să renunțe la niște principii cu care defilează prin viață, în același timp era o chimie și o atracție incredibilă și cred că nu o să trec niciodată peste asta”.

Alexandra Ungureanu este cântăreață, dar mulți o știu de la Asia Express, unde a participat alături de mama sa.

Vezi și Alexandra Ungureanu a suferit prima intervenţie estetică. Observi ce și-a modificat la față?

Citește și:

Cristina Belciu, prima reacție după ce Cristian Boureanu a fost surprins în compania Laurei Dincă: ”E sub demnitatea mea”

O nouă lovitură grea pentru Celine Dion. Mesajul trist făcut de marea artistă