Noi concurenți de la Asia Express se pregătesc să plece la filmări în câteva zile. Alexandra Ungureanu se numără printre vedetele care vor participa la reality-show-ul Asia Express, de la Antena 1. Vedeta e încă în negocieri, dar lucrurile par că o iau în această direcție.

Filmările noului sezon Asia Express vor avea loc în Rusia, Turcia şi Georgia. Conform Click!, Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca, vor face echipă în noul sezon al emisiunii.

“Sunt foarte deschisă mai nou acestor experienţe, de reality-show-uri. M-am temut foarte tare de ele, am crezut că nu mi se potrivesc şi că nu prea o să-mi găsesc eu locul în afara muzicii.

La “Bravo, ai stil”, partea de haine a fost cea mai mică problemă, partea psihologică, cea de concurs, reacţia şi dialogurile cu celelalte concurente erau în prim-plan şi cu siguranţă asta e baza şi în alt tip de reality-show. Foamea, lipsa igienei, ar fi partea grea, dar m-aş duce.

Sunt nişte discuţii. Până nu vedem ceva concret nu avem ce povesti.

Dar descopăr că şi dincolo de zona de confort sunt lucruri bune şi nu voi mai spune nu şi nu voi mai fi cuminte în pătrăţica mea. Mă găsiţi pe coclauri!!”, a declarat Alexandra pentru Click!

Alți concurenți care vor pleca la Asia Express sunt Cuza – Adrian Popescu și Emi Popescu, din trupa “Noaptea târziu”, dar și Connect-R şi Shift.

Mai mult de atât, Răzvan Fodor şi Ionuţ Dongo, alias Oase, vor face parte şi ei din echipă, dar în calitate de prezentatori.

Vezi și Noi detalii despre „Asia Express 4”. Unde se va filma noul show

Citește și:

Alina și Ilan Laufer nu-și vor boteza copiii. Ce a pățit băiețelul în spital?

Alin Oprea și Medana au împlinit doi ani de relație! Au aniversat cu lux și opulență. Ce i-a dăruit artistul iubitei sale