Cântăreața Alexandra Ungureanu, care a făcut parte din trupa Crush, a primit recent o veste pe care, spune ea, încă nu știe cum să o gestioneze.

Într-un interviu recent acordat Ciao, cântăreața în vârstă de 37 de ani, a mărturisit în premieră că, în urma unui control de rutină, a descoperit că suferă de endometrioză, boală care ar putea să o împiedice să aibă copii.

”N-am vorbit niciodată despre chestia asta. Acum sunt în căutare de soluții, cred că este una dintre afecțiunile de care aud foarte frecvent la femei, cumva cred că și corpul uman se transformă în direcția asta”, a declarat artista.

Nu exclude adopția

Realistă, Alexandra Ungureanu nu ia deloc lucrurile în tragic. ”Dar există soluții, există și copii abandonați!”, a spus vedeta.

Tot de o boală autoimună a suferit Alexandra și în urmă cu ceva vreme. ”Erau niște chisturi care se formează la ochi și obturează niște canale. Chisturile sunt destul de dureroase.

Este o boală cu care m-am luptat timp de 2 ani. Doctorul la care am fost mi-a propus să mă operez, eu am refuzat și culmea e că soluția a venit tocmai de la cineva din branșă, care s-a operat de mai multe ori, și m-a sfatuit pur și simplu să ignor această problemă, ceea ce s-a întâmplat și chisturile au dispărut definitiv”, a mai povestit artista.

Un nou început în amor

În ceea ce privește viața personală, Alexandra Ungureanu are parte de noi începuturi. Are o relație de câteva luni, a mărturisit ea. ”Da, sunt într-o relație, vedem… Suntem la început!

Nu mai am așteptări sau planuri. Lucrurile evoluează. Cei din familie sau prietenii evident mă întreabă de nuntă, de copii. Nu sunt niște planuri pe care mi le-am facut…

Nu sunt de părere că până la 30 de ani trebuie sa le faci, că altfel viața mea nu este în regulă, dimpotrivă, sunt lucruri care se întâmplă sau nu. Eu sunt în regulă și la fel de în regulă dacă aceste lucruri nu se întâmplă niciodată, pentru că sunt oameni care funcționează așa”, a mărturisit ea.

Revenind la relația sa, artista a mai declarat: ”E o relație frumoasă, de la care îmi doresc, evident, să fie și ultima. Asta mi se întâmplă de fiecare dată, pentru ca nu intru în relații doar de dragul sau de teama de a nu fi singură. Vedem cum evoluează!”, a mai spus ea.

Vezi și O cântăreață celebră anunță că și al doilea mariaj al său a luat sfârșit. La 33 de ani e mamă singură de adolescent și suferă de o boală rară

Citește și: