Concret, artista era nemulțumită de şanţurile nazolabiale, cele două linii ce pornesc de la colţul nărilor până la colţul buzelor. Potrivit Alexandrei, acestea au devenit tot mai pronunțate în ultima vreme, ceea ce o nemulțumea.

“Moştenesc de la tatăl meu aceste linii mai pronunţate. Le am din adolescenţă, însă, odată cu trecerea timpului, au devenit din ce în ce mai adânci şi au ajuns să mă deranjeze, în special atunci când lumina nu pică într-un mod fericit pe faţa mea.

Eu nu am mai recurs la nicio intervenţie estetică minim-invazivă până acum şi mi-a fost teamă să fac acest pas. M-am informat, am căutat în domeniu medici despre care să fiu sigură că sunt pregătiţi şi aşa l-am întâlnit pe Dr. Valentin Vlădoiu. Mi-a luat ceva timp până să mă decid, iar săptămâna aceasta am făcut marele pas”, a povestit Alexandra Ungureanu, conform OK!.

era-nemultumita-de-aspectul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Medicul i-a recomandat o procedură minim-invazivă fină, prin care se umple la nivel superficial şanţurile cu o cantitate mică de acid hialuronic. În urma procedurii, liniile sunt estompate într-o măsură potrivită, astfel încât să ofere un aspect proaspăt şi întinerit tenului, fără a afecta trăsăturile naturale ale acestuia.

“Şanturile nazolabiale sunt fireşti şi întâlnite la orice persoană. Diferă doar cât de accentuate sunt, iar acest lucru este influenţat atât de factori genetici, de înaintarea în vârstă, de deshidratare, de expunererea la soare sau de oscilaţiile de greutate.

Odată cu trecerea anilor, obrazul este tras gravitaţional în jos şi, pentru că la acest nivel există ligamente care conectează pielea de structurile profunde, iar această cădere a obrazului se opreşte exact la acest nivel.

Ridurile apărute între nas şi colţul buzelor se pot corecta ori volumizând pomeţii şi astfel ridicând înapoi obrazul, ori umplând direct cu acid hialuronic.

Alexandra are pomeţi bine reprezentaţi, iar, din cauza lăsării acestora, liniile nazolabiale au devenit mai pronunţate. Am inserat o cantitate mică de acid hialuronic, de-a lungul acestor linii, nivelându-le fin. Acest efect pozitiv va dura până la 12 luni”, a explicat medicul care a realizat intervenția.

Vezi și Asia Express sezonul 4. Mama Alexandrei Ungureanu este o învingătoare. Ea și soțul ei au fost diagnosticați cu cancer simultan. El a pierdut lupta

Citește și:

Unul dintre membrii trupei 3 Sud Est a devenit tată din nou, la 45 de ani!

Mick Jegger, mai apropiat de iubita sa ca oricând. Îi despart 44 de ani