Alexandra Stan este apreciată de toți bărbații și pe bună dreptate, ea renunțând de ceva vreme la inhibiții. Unii dintre aceștia îi și trimit mesaje îndrăznețe. Astfel, Alexandra a postat pe Instagram un mesaj primit de la un om de afaceri, care i-a spus că este căsătorit, are o situație financiară bună și i-ar face plăcere să vorbească mai multe, dar totul să fie cât se poate de discret.

,,Hai să începem cu dreptul, eu sunt Alex, 38 ani, București, puțin căsătorit. Conduc ceva companii în domeniul transportului. Locuiesc în zona de Nord, firma o am la periferie, unde am și garajul mașinilor.

Pe scurt, că nu îmi place vrăjeala. Uite care e treaba, ești superbă și aș vrea să ne cunoaștem. Dacă tu consideri că merită să continuăm discuția, ar fi o plăcere. Îți poți face și un cont fals și continuăm acolo”, a spus afaceristul în mesajul adresapt cântăreței.

artista-pozeaza-adesea-foarte-sumar-imbracataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Care a fost reacția Alexandrei Stan

Alexandra Stan nu a stat pe gânduri și a vorbit despre acest subiect public, pe contul ei de Instagram, spunând că este penibil și ar trebui să se bucure că nu i-a făcut public și numele, pentru a ști soția lui ce mesaje trimite bărbatul.

,,Eu înțeleg, sunt sexy, îți place de mine, mă apreciezi, îmi dai o inimioară, dar să îmi spui că ești puțin căsătorit și ai tu companie de transporturi în Nordul capitalei, unde și locuiești…

Nu îți e rușine? Să zică mulțumesc că nu am pus contul lui acolo să vadă nevasta lui. Așa ar trebui să fac… Femeia e acasă, poate are și copii”, a spus Alexandra Stan.

Artista și-a întrebat fanii cum ar trebui să procedeze într-o astfel de situație, iar aceștia au sfătuit-o să facă public numele bărbatului. Alexandra Stan le-a respectat decizia și a publicat conversația în care numele bărbatului putea fi văzut.

Vezi și Alexandra Stan face destăinuiri după divorț: „Nu eram pretențioasă, mă măritam cu oricine!”

Citește și:

Brigitte Macron și-a sărbătorit nepoțelul. Prima doamnă a Franței are 3 copii din prima căsnicie, pe care Emmanuel Macron îi adoră. Tiphaine e feblețea lui și asta se vede în toate pozele

Mihai Trăistariu pune punctul pe ”i” legat de talentul artistic al Antoniei: ”Își fac vizualizările”