Alexandra Stan este o femeie sinceră și asumată. Cu ceva timp în urmă artista a recunoscut public chiar și faptul că a experimentat relații sexuale în grup și că a întreținut relații intime cu alte femei.

Nu am făcut sex de dinainte să plec la Survivor

Recent, cântăreața a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai, acolo unde a avut parte de o întrebare fierbinte foarte directă: ”Ești bisexuală?”.

Frumoasa blondină nu a stat prea mult pe gânduri, iar răspunsul l-a oferit cu zâmbetul pe buze: ”Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații, și femeile.

Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni.

Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri, atât profesional, cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură.

Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…”, a spus Alexandra Stan la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Vezi și Era îndrăgostită până peste urechi, dar totul s-a terminat. Alexandra Stan a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei. Mesajul criptic pentru acesta

Citește și:

Monica Gabor, imagini emoționante alături de fiul lui Mr. Pink

Viața Ancăi Țurcașiu la 50 de ani: ”Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu”