O poveste de dragoste la prima vedere, scurtă, dar cu scântei, după cum au confirmat cei doi.

Mai mult, în cazul fostei concurente de la Survivor România, a fost chiar primul ei sărut.

Totul se întâmpla atunci când Faimoasa avea vârsta de 16 ani, iar Dorian făcea partea din trupa Lala Band.

“Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul Eminescu, eu la Traian, în Constanţa.

Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut. Era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé.

El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel.

Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a declarat Alexandra Stan pentru click.ro.

otodată, iubitul lui Babs a confirmat și el această idilă.

Ba chiar mai mult, a spus că a fost vorba despre o dragoste la prima vedere, însă relația lor nu a durat prea mult, nici mai mult, nici mai puțin de o lună.

”E o poveste veche, de pe vremea când eram amândoi copii. Ne-am întâlnit la un bal al bobocilor, eu eram în clasa a X-a la Liceul Eminescu, ea în a IX-a la Liceul Traian, două instituţii de învăţământ apropiate din Constanţa.

A fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scântei. O chestie frumoasă de adolescenţi, însă nu a ţinut mai mult de o lună, ar fi fost imposibil! Amândoi am greşit şi nu am putut trece peste anumite situaţii pe care le-am întâmpinat atunci.” , a povestit și Dorian Popa.

Vezi și Era îndrăgostită până peste urechi, dar totul s-a terminat. Alexandra Stan a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei. Mesajul criptic pentru acesta

Citește și:

Gabriela Spanic, de nerecunoscut la 23 de ani de la apariția în „La usurpadora”. Anunțul făcut de actriță

Ana Morodan, adevărul despre toate operaţiile estetice pe care le are. Ce face ca să-și păstreze tinerețea, la 36 de ani