Alexandra Stan și iubitul său, Bogdan Drăghici, s-au despărțit după numai câteva luni de relație. Cântăreața a ales să fie sinceră și să explice deschis fanilor săi, pe pagina de Instagram, motivul despărțirii lor.

Artista a scris un mesaj lung, în care își explică alegerea, alintându-l pe fostul ei iubit Riki: “Recent am trecut printr-o experiență care m-a făcut să îmi dau seama cum sunt oamenii de fapt. (..) Chiar dacă experiența nu e una plăcută și e chiar traumatizantă, mă bucur că s-a întâmplat, pentru că astfel am ajuns la concluzia că trec printr-o perioadă de dezintoxicare sufletească, o perioadă a vieții mele care probabil a început în urmă cu 13 ani.

Chiar dacă poate sună clișeic, planetele și Universul lucrează împreună pentru ca fiecare dintre noi să ajungem la destinație, indiferent care va fi aceea. Deși sunt o persoană căreia îi place mult să analizeze, am tendința să mă atașez de unii oameni, de locuri, mirosuri și sentimente. La urma urmei sunt om.

Prin urmare, ultima mea relație cu acest bărbat, chiar dacă a fost una liberă și deschisă, sfârșitul ei m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a-mi proiecta în minte un viitor și niște vise și am rămas agățată de aceste așteptări. (…)

Ultimele cinci luni au fost foarte frumoase, nebune, sălbatice, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, (…), am dormit pe plajă, am înotat în lumina lunii și mi-am făcut prieteni. (…)

Din nefericire, deși nu așteptam nimic la schimb, am primit niște reacții răutăcioase din partea unor oameni pe care încercam să îi ajut. Iar când asta s-a întâmplat, am simțit că mi se frânge inima, dar nu neapărat din cauza reacțiilor lor, (…) ci din cauza faptului că bărbatul meu nu vedea toate aceste lucruri și nu mă credea, nu îmi lua apărarea. (…)

Nu e doar asta. El crede că ceea ce eu am trăit a fost doar în imaginația mea, iar el încerca să îmi explice că greșeam și că totul va fi bine”, scrie cu durere Alexandra Stan, în limba engleză, dând de înțeles că nu și-a dorit despărțirea, ci că aceasta a venit ca urmare a unor factori din exterior.

Artista a mărturisit în mesajul său că știe că tot ceea ce i se întâmplă are un scop și credința ei în Dumnezeu o ajută să fie puternică. A mai mărturisit că ea se simtă împăcată, deși e tristă și se simte rănită din cauza evenimentelor petrecute în grupul de prieteni al iubitului ei.

Cu toate acestea, ea a mai adăugat: “Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai puțin pe el. Dar da, a fost frumos să visez alături de cineva și să ne facem planuri de viitor împreună. E trist că totuși nu se vor întâmpla. Acest lucru m-a făcut să realizez că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment”.

În final, însă, Alexandra îi transmite iubitului său, căruia îi și trimite o scrisoare deschisă, că întotdeauna va fi acolo pentru el, când va avea nevoie de dragoste. Deloc întâmplător ăși încheie epistola cu ”te iubesc” și un emoticon sugestiv, cu două inimioare unite.

Vezi și Alexandra Stan l-a arătat în sfârșit pe noul ei iubit. Sărut languros în văzul tuturor! Cum arată bărbatul care i-a furat inima

Citește și:

Cum arăta Madonna în copilărie. Vedeta chiar nu s-a schimbat deloc!

O recunoști pe vedeta noastră? ”Prima mașină nu se uită”