Scenele romantice nu au avut loc în cadrul competiției Survivor România. Cei doi se cunosc de dinainte de concurs și au colaborat în 2018, la un videoclip al artistei, intitulat „Mami”, în care interpretează rolul unor îndrăgostiți și își împart mângâieri și sărutări pătimașe.

Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a mărturisit în competițioe că se cunosc și că au lucrat împreună.

Starlin Medina este pasionat de sport și este de meserie instructor fitness și zumba, dar și percuționist. La 37 de ani, el consideră o adevărata provocare participarea la competiţie și susține că toate cunoștințele acumulate de-a lungul timpului trăind în Republica Dominicană îl vor ajuta.

Alexandra-si-StratinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Particip la Survivor România pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut. Cunosc Republica Dominicană , chiar dacă am trăit în Santo Domingo, știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu. Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut basket și baseball mulți ani „, a declarat el.

Citește și:

Vladimir Drăghia își dezmoștenește fiica! Motivul a făcut senzație pe rețelele de socializare

Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a confirmat nunta cu Gabi Bădălău