Recent, acesta a vorbit despre relațiile sale. A recunoscut că a avut o relație cu Alexandra Stan, fosta sa colegă de la Survivor România, competiție pe care trapperul a câștigat-o.

Alexandra Stan a fost îndrăgostită de el

Prezent în emisiunea La Măruță, de la Pro TV, Zanni a renunțat la rolul său de dur al showbizz-ului din România și a vorbit despre relațiile sale cu mai multe domnișoare din lumina reflectoarelor. A recunoscut că l-au plăcut mai multe femei celebre, inclusiv de la Puterea Dragostei, însă nu a spus foarte multe despre acestea.

Zanni a vorbit însă despre relația pe care a avut-o cu Alexandra Stan, înainte ca în competiția Survivor să intre preferata sa, Ana Porgras. Trapperul a spus că a avut o relație specială cu Alexandra Stan. Acesta a mărturisit chiar că și cântăreața i-a spus că era îndrăgostită de ceva timp de el, relateazp Impact.

„Sunt multe nume, mi-am încercat-o, dar o pot numi așa, o joacă. Poate mi se pare că am încercat, de fapt nu am încercat nimic. Alexandra Stan, ea e, dar sunt explicații la mijloc. Au mai fost de la Puterea Dragostei, dar îmi e și rușine, au fost mai multe de acolo.

Alexandra Stan nu mai este măritată, pot să spun că am avut o relație foarte specială în Survivor, până să vină Ana. Am avut o conexiune cu ea, nu am făcut nimic, dar ne-am declarat niște chestii. Mi-a spus că m-a avut crush. La mine e ușor să îmi placă de o femeie, e mai greu să vreau să o combin”, a declarat Zanni la PRO TV.

O iubește pe Ana Porgas

Despre Ana Porgras, Zanni spune că încă ține mult la ea, chiar dacă cei doi nu au format un cuplu după experiența Survivor, așa cu se așteptau fanii lor. Spune chiar că o iubește, însă mai precizează că lumea nu înțelege exact despre ce iubire este vorba.

„Ana Porgras. Încă țin la ea, este iubire, dar lumea nu înțelege ce fel este această iubire. Le-aș salva pe toate trei (n.r. – Alexandra Stan, Ana Porgras și Roxana Nemeș), dar am ales-o pe ea pentru că am avut o relație puternică, cele mai multe amintiri. Orice s-ar întâmpla, ea este”, a spus Zanni.

Zanni și Ana Porgras au ținut mult timp prima pagină a ziarelor de scandal, în timpul emisiunii Survivor, deoarece s-a speculat foarte mult că cei doi ar avea o relație. Erau foarte apropiați și chiar și cei din emisiune îi cam considerau a forma un cuplu. Lucrurile nu au stat chiar așa, deși după emisiune cei doi nu au format un cuplu. Cel puțin nu oficial.

Vezi și Alexandra Stan face destăinuiri după divorț: „Nu eram pretențioasă, mă măritam cu oricine!”

Citește și:

Maria Dragomiroiu, în costum de baie la 66 de ani, la plajă, în Miami! Nu ți-ai fi imaginat-o așa!

Céline Dion și-a anulat din nou concertele din turneul „Courage”. Mesajul făcut public la șase ani de la moartea soțului ei