După victoria muncită, Războinicii au posibilitatea să-și construiască un acoperiș, dar au câștigat și chibrituri pentru foc. Faimoșii, în schimb, nu vor avea aceleași facilități ca și Războinicii și pot doar spera la o viitoare victorie care să le aducă și lor unele beneficii.

Vizibil iritată de faptul că ceilalți vor avea un acoperiș de-asupra capului, Alexandra Stan, care face parte din echipa faimoșilor a încercat să facă și ea glumă, care s-a dovedit a fi însă una extrem de neinspirată. Blondina le-a spus Războinicilor următoarele: ”Voi sunteți săraci, am zis să aveți un acoperiș deasupra capului”, a spus Alexandra.

Cuvintele artistei i-au uimit până și pe coechipierii ei, care se uitau unii la alții uimiți și nu le venea să creadă nici lor ce au putut auzi din gura Alexandrei Stan, fiind vizibil rușinați de vorbele ei, potrivit impact.ro. După câteva clipe s-a trecut peste gluma mai puțin inspirată a Alexandrei Stan, care cu siguranță nu va fi uitată de Războinici.

Cine sunt Faimoșii și Războinicii?

Cel de-al doilea sezon „Survivor Romania” a început sambata, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la 20:00.

Evolutia concurentilor de-a lungul desfasurarii competitiei va fi observata cu atentie si expusa publicului, chiar de pe trasee, de Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor Romania”.

Echipa Faimosilor este formata din Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda si Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune in competitie războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina si Musty Camara.

Concurenții trebuie să găsească soluții pentru a trece de obstacole, să-și procure hrana și să-și construiască adăpost, exact ca într-o junglă. Filmările au loc în Republica Dominicană.

Citește și:

Ce spune Ioana despre divorț după ce Ilie Năstase a agresat-o? „Trebuie să-și rezolve problemele din trecut…”

Iată de unde au moștenit frumusețea Iuliana și Nicoleta Luciu! Fotografie rară, cu cele două vedete și mama lor