Artista a fost invitata lui Gojira în podcastul Aproximativ Discuții. Ea a vorbit inclusiv despre căsătoria cu Emanuel Necatu, încheiată recent.

“Am trecut de o experiență care m-a marcat mai mult sau mai puțin, dar m-a marcat, am divorțat.
Am fost trei luni măritată.

A fost un film cu totul, eu îmi doream super mult să fac copii. Venisem de la Survivor, din junglă și mă întrebam ce fac cu viața mea, mă gândeam la copii…”, a povestit Alexandra Stan.

”Am 32 de ani, ticăie ceasul!”

Numai că în scurt timp, Alexandra Stan și Emanuel Necatu și-au dat seama că, desi ambii își doresc familie și copii, sunt multe alte lucruri care îi despart.

Alexandra Stan recunoaște acum că a dorit cu orice preț să se mărite. “Cea mai lungă relație a mea a fost de 4 ani și puteam să o terminăm după doi ani, dar am tot lălăit-o.

Mi-am propus să nu mai fac chestia asta. Mai ales că timpul trece, am 32 de ani, ticăie ceasul. Eu simt presiunea de avea o familie, copii.

Nu vreau să-l jignesc pe Emanuel, dar nu eram pretențioasă, mă măritam cu oricine!

După ce m-am dus și în fața altarului, mi-am dat seama că nu asta e esența”, a spus ea.

Într-adevăr, căsătoria ei a luat pe toată lumea prin surprindere, mai cu seamă că artista abia ieșise dintr-o relație. Nimeni nu știa la acea vreme nici măcar că avea un iubit.

Acum, privind în urmă, artista regretă acesta pas, chiar dacă Emanuel ”e un om super ok și are foarte multe calități, de asta m-am și îndrăgostit inițial de el”.

În timpul scurtei căsătorii, totul s-a întâmplat foarte repede: ”Am încercat să facem copii, am mers la doctor, am făcut investigații”. Dar n-a fost să fie.

„Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț.(…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior.

Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic.(…)

Eu sunt genul de persoană care acceptă orice la început, dar știind că nu e bine, la un moment dat când simt că s-a depășit o limită pun stop și nu mai pot să mă întorc.

Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok, ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții.”, declara Alexandra Stan recent și la „Teo Show”.

Vezi și Până la urmă a divorțat sau nu Alexandra Stan după câteva luni de căsnicie? ”Am ajuns cumva la concluzia asta împreună”

Citește și:

Cristina Spătar s-a mutat în Anglia din cauza datoriilor. Dacă o vezi acum, nici nu o recunoști!

Aceasta a fost ultima dorință a lui Freddie Mercury, înainte de a muri. De ce a cerut să fie ridicat din pat