Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit în urmă cu doar patru luni, luând pe toată lumea prin surprindere, mai cu seamă că nimeni nu știa că artista are un iubit.

Aceștia au organizat evenimentul în mare secret, iar lumea a aflat ce s-a petrecut după doar câteva zile, atunci când artista a publicat primele imagini în rochia de mireasă.

Zvonurile unor probleme în paradis au apărut în urmă cu o lună, atunci când Alexandra Stan a apărut în public fără verighetă. A fost deranjată însă de speculații și a făcut o declarație ca să lămurească situația.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place”, a spus atunci artista. A explicat atunci că soțul ei nu este persoană publică și vrea să rămână așa, iar ea vrea să-i respecte decizia.

Iată că între timp lucrurile s-au schimbat, iar cel care a dat semne că relația lor este pe sfârșite este chiar soțul ei, Emanuel. Acesta a publicat un mesaj care i-a lăsat pe fanii cântăreței cu multe întrebări. Practic, a dat de înțeles că fericirea a dispărut din cuplu.

”În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa; și cine se teme n-a ajuns desăvâșit în dragoste”, a scris soțul Alexandrei Stan.

Mai mult decât atât, ambii parteneri și-au șters pozele pe care le aveau împreună, iar asta spune multe.

Cine este soțul Alexandrei Stan. Ca în filmul ”Bodyguard”!

Emanuel Necatu ar avea legături cu Roger Bogdan, cel cunoscut drept „ Bodyguard-ul VIP-urilor ”, scrie Ciao.

Alexandra Stan a apelat în această primăvară la serviciile lui Roger Bogdan, după ce a primit mai multe amenințări de la fostul iubit. Artistei i-a fost teamă pentru viața ei și și-a dorit să fie protejată. Din acel moment, bărbatul din echipa lui Roger Bogdan, Emanuel Petre Necatu, a avut grijă de ea.

Bărbatul în vârsta de 35 de ani i-a devenit între timp iubit, iar mai apoi, soț.

Ca în scenariul filmului „Bodyguardul”, cânăreața și Emanuel Petre Necatu au ajuns să formeze un cuplu.

Vezi și Alexandra Stan are mari probleme de sănătate. Medicul i-a interzis să sămână însărcinată timp de un un an: „Aș putea să mor”

Citește și:

Petrecerea de după cununia Simonei Halep, nuntă în toată regula! Mireasa s-a schimbat și a încins ringul de dans. Pe ce melodie au dansat mirii

Abia primise o veste bună: cancerul este în remisie, dar a luat COVID-19