Întrebată, blondina a răspuns cât se poate de sincer, însă răspunsul nu este cel așteptat de toată lumea. Mai mult, artista a mărturisit că se confruntă cu niște probleme de sănătate cât se poate de serioase și medicul i-a interzis să rămână însărcinată timp de un an.

Alexandra Stan a devenit mireasă în secret, la scurt timp după o despărțire. Nimeni nu știa nici măcar că are o relație. Așa că apariția unei sarcini chiar nu ar lua pe nimeni prin surprindere, mai cu seamă că artista a vorbit cântăreța frecvent despre rolul de părinte și cât de mult își dorește să devină mamă.

Acum a spus însă că sănătatea nu îi permite să facă acest pas. Mai mult, ar fi chiar în pericol de moarte dacă asta s-ar întâmpla. Artista a povestit totul, cu lux de amănunte, chiar dacă nu a fost deloc simplu pentru ea, fiind un subiect intim și dureros.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, artista a mărturisit că, deși se vede mamă în viitor, va aștepta momentul potrivit, astfel încât să nu-și pună în pericol sănătatea.

„Eu am fost la doctor și mi-a spus doctorul că nu o să pot să fac copii un an și dacă fac oricum pot să îmi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare. Aș putea să mor dacă aș face asta.

Aștept momentul potrivit fără să-mi pun viața în pericol”, a declarat Așexandra Stan.

De ce a renunțat Alexandra Stan la verighetă

Fanilor artistei nu le-a scăpat nici faptul că, în unele fotografii postate recent, de pe degetul artistei lipsește verigheta. În plus, aceasta pare să fi șters câteva fotografii cu soțul său de pe rețelele de socializare, ceea ce a dus la apariția unor zvonuri privind o eventuală despărțire de Emanuel Necatu, cel cu care vedeta și-a unit destinul recent.

Alexandra Stan a clarificat și aceste aspecte, explicând că soțulului său nu-i face plăcere să fie persoană publică, acesta fiind motivul pentru care a șters fotografiile. Vedeta spune că face orice ca să-i respecte soțului ei nevoia de discreție și spațiu personal.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”, a declarat Alexandra Stan.

Vezi și Alexandra Stan a primit cel mai neașteptat și emoționant cadou de ziua ei: ”Ea este a mea și eu sunt deja a ei! Te iubesc, iubito Mia!”

Citește și:

Unde-a ajuns să lucreze un fost concurent iUmor

Celebrul actor va deveni tată pentru a doua oară, la 54 de ani!